Αντιρατσιστική συναυλία στα Μέγαρα

Αντιρατσιστική συναυλία στα Μέγαρα

Πάνω από 500 άτομα στη Συναυλία της Αντιφασιστικής Δράσης Μεγάρων, εξαιρετικά καλό το κλίμα, κόσμος από όλη τη γύρω περιοχή, πολλή νεολαία αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Όλα αυτά, παρά την ανάκληση της άδειας από το δεξιό Δήμαρχο δύο μέρες πριν από τη συναυλία, με τη δικαιολογία πως θα γίνουν επεισόδια, καθώς είχε – λέει – την «πληροφορία» από την αστυνομία πως θα έρχονταν τρία πούλμαν με Χρυσαυγίτες! Φυσικά κανένας φασίστας δεν τόλμησε να εμφανιστεί και τα προγραμματισμένα για την Κυριακή εγκαίνια των νέων γραφείων των νεοναζί στην πόλη αναβλήθηκαν… Η Κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό» ήταν εκεί και χαιρέτισε την εκδήλωση, όπως επίσης η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου, τα ΑΛΑΝΥΑ και η ΚΕΕΡΦΑ. Σημειωτέον πως η Χρυσή Αυγή στην πόλη είχε πάρει 15% στις εκλογές. Με δυο λόγια: Ούτε στα Μέγαρα ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

72

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγω που ήμουν εκει γιατι τους μετρησα 150?Επισης γιατι δεν δειχνετε φωτογραφια από τον κοσμο να φανει ποσοι ήταν?

    • Εχουμε και φωτογραφια απο τον κοσμο αλλα ειναι μαυρη και δεν φαινεται καλα. Να ξερεις ότι εμείς δεν λέμε ποτέ ψέματα γιατι αυτο εχει κοντα ποδαρια.

  2. ψεματα μπορει να μην λετε, αλλα μπορει να εχετε προβλημα με την αριθμητικη (λεμε τώρα) η με την οραση.γιατι εναν ενα που τους μετρησα 150 περιπου μου βγηκαν.Αλλωστε αλλοι συντροφοι συγκεντρωση 5000 χρυσαυγιτων στο συνταγμα τους υπολογισαν 200-400.Μαλλον δεν ενημερωθηκες αθηναιε οτι 500 ατομα είναι η συνολικη χωριτικοτητα του θεατρου, ενω οι 2 τελευταιες σειρες είχαν 5-6 ατομα την ιδια στιγμη που στις υπολοιπες ήταν αρκετα αραιοι ολοι.Για να μην αναφερω την επομενη μερα ποσοι μου είπαν οτι πηγαν για την συναυλια και οχι για τον αντιρατσισμο, και οτι θα ξαναψηφισουν ΧΑ.

    • Γι’ αυτο αναβλήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της χρυσής αυγής τα εγκαίνια των οποίων ήταν προγραμματισμένα για την επόμενη μέρα, επειδή δεν είχε κόσμο. Και δεν το άκουσα φίλε, ήμουν εκεί!

  3. «Αναβάλλονται τα προγραμματισμένα για 30/9/2012 εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων της Χρυσής Αυγής στην οδό Ρήγα Φεραίου 6.
    Όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της Τ.Ο. αιτία της αναβολής είναι έκτακτες υποχρεώσεις της ηγεσίας του κόμματος.
    Νέα ημερομηνία η 1/10/2012, ώρα 19:00»

    source
    http://www.megara.org/articles.php?id=1255

    μαλλον το καυσαεριο της αθηνας εχει επηρεασει αρκετα την οραση σου.τα εγκαινια ήταν προγραμματισμενα για τις 30 και πηγαν στις 1 του αλλου μηνα.δηλαδη 8 μερες μετα.και θα εχουν τον δεκαπλασιο κοσμο από οτι η συναυλια των 150.μαλλον δεν σε εχουν ενημερωσει τι λαος είμαστε οι μεγαριτες μεγαλε.

  4. και επειδη δεν λετε ποτε ψεματα, αρα εγω είμαι ο ψευτης (σχετικα με τους 500..)

    http://www.megara.org/images/0_2012/2012_09_22b_ANTIFA/2.jpg

    μια φωτογραφια για να τους μετρησει οποιος θελει.στο συνολο οι συγκεκριμενοι είναι γυρω στους 100-120.μπορεις να ξεγελασεις καποιον αθηναιο που δεν εχει επισκεφτει ποτε τα μεγαρα, αλλα ενας μεγαριτης καταλαβαινει οτι προκειται για το 90% της εκτασης της εξεδρας.δηλαδη στην καλυτερη περιπτωση οσοι ήταν ορθιοι να ήταν αλλοι 50..

    • Φίλε – και κλείνω εδώ τη συζήτηση, όταν λέμε ήρθαν 500 άτομα εννοούμε ότι πέρασαν από την εκδήλωση 500 άτομα. Δεν εννοούμε ότι κάθε στιγμή εκεί υπήρχαν 500 άτομα. Ξεκόλλα!

Γράψτε μια απάντηση