Κάλεσμα για συλλαλητήριο ενάντια στην κυβέρνηση και το ρατσιστικό πογκρόμ

Κάλεσμα για συλλαλητήριο ενάντια στην κυβέρνηση και το ρατσιστικό πογκρόμ

Η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό Πάτρας στηρίζει το κάλεσμα για κοινή αντικυβερνητική διαδήλωση ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ.
Αντιρατσιστικές οργανώσεις, οργανώσεις της αριστεράς, αντιφασιστικές οργανώσεις, σωματεία, φοιτ. σύλλογοι, όλοι ενωμένοι ενάντια στην Κυβέρνηση, το Μνημόνιο του ρατσισμού….

Λεφτά για Υγεία και Παιδεία όχι για Ρατσιστικά Πογκρόμ και την Αστυνομία
———-

Κάλεσμα για συλλαλητήριο ενάντια στην Κυβέρνηση και το ρατσιστικό πογκρόμ

Την Δευτέρα 2/10 το πρωί στην Πάτρα (περιοχή νέου Λιμανιού και κέντρο) ξεκίνησε άλλη μία ρατσιστική επίθεση εναντίον μεταναστών-προσφύγων στο πλαίσιο της οουργελικής επιχείρησης Ξένιος Δίας. Μετά την καταστολή στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις, τις περικοπές μισθών και συντάξεων εξαπολύεται άγρια επίθεση με προσαγωγές και σύλληψη μεταναστών-προσφύγων. Η τρικομματική κυβέρνηση της φτώχειας και τη λιτότητας μας εμπαίζει δήθεν ανακαλύπτοντας τα αίτια της κρίσης στα πρόσωπα των μεταναστών-προσφύγων. Η κυβέρνηση «χέρι χέρι» με τις ναζιστικές οργανώσεις (Χρυσή Αυγή) προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τρομοκρατήσουν όποιον αντιστέκεται ενάντια στα νέα μέτρα, την κυβέρνηση, το μνημόνιο.

Καλούμε όλο τον κόσμο εργαζόμενο, συνταξιούχο, άνεργο κτλ να δώσει κοινούς αγώνες εναντίον της Κυβέρνησης, το Μνημόνιο και την ρατσιστική βία.

Συλλαλητήριο Πέμπτη 4/10, 18:00, πλ. Γεωργίου
(θα ακολουθήσει συζήτηση και συναυλία)

50

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση