ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ CORPUS CHRISTI !

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ CORPUS CHRISTI !

«Corpus Christi» δεν είναι μόνο η αντίχριστη θεατρική παράσταση για την οποία κόπτονται οι χρυσαυγίτες. Είναι κι ένα συγκρότημα black metal, μπροστά στην αφίσα του
οποίου βλέπετε εδώ να φωτογραφίζεται περήφανα ο ευλαβής χριστιανός κος Καιάδας, ενώ κάνει χριστιανική χειρονομία. Αναφέρουμε ενδεικτικά τους στίχους ενός από τα τραγούδια του συγκροτήματος, που προφανώς θα αρέσει ιδιαίτερα στον ευλαβή χριστιανό κο Καιάδα:«In the deeps of hell
He dwells in the flame
Laughing at the feeble souls
Of christian filthAll Hail Master Satan

Jesus cunt wide open
Pleased with his cross
Virgin Mary’s ass open
Fucked by Satan’s horn»

Επιτρέψτε μας να μην τα μεταφράσουμε.

Τι απαντησε ο Γερμενής:

Ο βουλευτής δεν αρνήθηκε ότι η σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα με το οποίο εμφανίζεται παραπέμπει σε αντιχριστιανικά ήθη, όμως αμύνθηκε λέγοντας ότι το συγκρότημά του

δεν επιχείρησε να προσβάλει την εικόνα του Ιησού Χριστού.

»Είναι ένα σήμα που το κάνει όλη η νεολαία, δεν είναι κάτι καινούργιο». Ήταν η απάντησή του στην ερώτηση της Μαίρης Πολλάλη, για την χειρονομία που κάνει στην επίμαχη φωτογραφία.

»Προσπαθείτε να βάλετε στον αντίποδα το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω με το θεατρικό έργο. Η κίνηση απλά συμβολίζει τη μουσική ροκ και μέταλ. Εγώ δε σατίρισα τον Χριστό», δήλωσε ο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Real FM, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη.

Τι ανταπάντησε ο Άδωνις:

»Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια του κ. Γερμενή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για τη σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα όπου εμφανίζεται.

»Στην ουσία ο κ. Γερμενής προσπάθησε να πει ότι είναι άλλο αυτό που κάνει εκείνος και άλλο αυτό που παρουσιάζεται στην παράσταση ‘’Corpus Christi’’. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το ίδιο. Η καλλιτεχνική προσέγγιση του Ιησού στα τραγούδια του κ. Γερμενή είναι σφόδρα αντιχριστιανική’’, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Real FM, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη,σχολιάζοντας το θέμα που αποκάλυψε το enikos.gr.

Συμπλήρωσε επίσης ότι »εάν έχει το δικαίωμα να τραγουδά αυτά τα τραγούδια και η κ. Παναγιωτοπούλου έχει το ίδιο δικαίωμα να συμμετέχει σε αυτή την παράσταση».

Όσο για την στάση της αστυνομίας έξω από το θέατρο »Χυτήριο», όπου επί δυο συνεχόμενες μέρες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη θρησκευτικών οργανώσεων διαμαρτύρονταν για το περιεχόμενο της παράστασης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι »κακώς δεν έγιναν συλλήψεις. Το βίντεο με τον κ. Παππά που δείχνει τη προσπάθειά του να απελευθερώσει έναν από τους προσαχθέντες, αποδεικνύει ότι η Ελληνική Αστυνομία εκείνη τη στιγμή έδειξε μεγάλη αμηχανία για το πώς θα αντδράσει απέναντι σε βουλευτές».

To δικό μας σχόλιο: Οι Χρυσαυγίτες στο Χυτήριο απομονώθηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, η παράσταση τελικά ανέβηκε γιατί πολύς κόσμος κινητοποιήθηκε για να απαντήσει στους φασίστες, αλλά το ενδιαφέρον είναι πως «αντιφασιστική υπεραξία» προσπάθησε να καρπωθεί μέχρι και ο κωλοτούμπας φασίστας με γραβάτα τηλε-βιβλιοπώλης που ανακάλυψε τις αξίες της δημοκρατίας που είχε χεσμένη όταν έκανε περιοδείες στον Άγιο Παντελεήμονα όταν οι φασίστες καίγανε τζαμιά και μαχαιρώνανε ανθρώπους, και όχι μόνο κανένα πρόβλημα δεν είχε, αλλά οργανώνανε τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις μαζί με τραμπούκους που σε λίγες μέρες επιτίθονταν σε στελέχη της αριστεράς (Πορτάλιου – Αλαβάνο). Ο Γεωργιάδης έχει τόση σχέση με το χριστιανικό «αγαπάτε αλλήλους», όση και οι παλιοημερολογίτες σκοταδιστές που χαιρετούσαν ναζιστικά στο χυτήριο. Άλλωστε ήταν παρών και έκανε χαιρετισμούς στις μισανθρωπικές συγκεντρώσεις τους πολύ πρόσφατα (εκείνες που δεν ήξεραν την ορθογραφία του «γεννιέσαι» και το γράφανε με ένα ν) ενάντια στην ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών.

Πηγη: facebook Λέμε Όχι στη Χρυσή Αυγή

www.enikos.gr

186

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση