«Free Palestine»

«Free Palestine»

H Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» καταδικάζει για ακόμη μια φορά με τον πιο έντονο τρόπο την ισραηλινή εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή στη λωρίδα της Γάζας.

Καταγγέλουμε τους διεθνείς οργανισμούς και τη διεθνή κοινότητα, αν και γνωρίζουμε το ρόλο της, για τη μέχρι σήμερα απραξία και αδιαφορία τους στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο και απερίφραστο τρόπο, την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενός ολόκληρου λαού εδω και 64 χρόνια.

Καταδικάζουμε τον παράνομο αποκλεισμό της Γάζας.

Αυτό που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά εδώ και μέρες στη λωρίδα της Γάζας αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι βομβαρδισμοί σχολείων, νοσοκομείων, οι δολοφονίες αμάχων και παιδιών, ο ασφυκτικός αποκλεισμός, η πλήρη έλλειψη τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, απειλούν με εξόντωση έναν ολόκληρο λαό που αντιστέκεται στην συνεχιζόμενη κατοχή και αγωνίζεται για το δικαίωμα του να ζει ελεύθερα στην δική του πατρίδα και να μην νιώθει και να μην είναι πρόσφυγας σε αυτήν.

Μεγάλες ευθύνες για το νέο έγκλημα του Ισραήλ έχουν όλοι αυτοί που με την πολιτική τους, στήριζαν και στηρίζουν την γενοκτονία των παλαιστινίων, βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τον θύτη και το θύμα.

Το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη νέα σφαγή αν ήξερε πως δεν έχει την έγκριση και την ουσιαστική στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και όλων των «ευαίσθητων δημοκρατικών» ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Κάθε μια σφαίρα, κάθε μια βόμβα, κάθε ένας πύραυλος φέρει το όνομα τους, made in USA, made in E.U.

Η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό» στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα των παλαιστινίων για ζωή, αξιοπρέπεια, ελευθερία.

Ενώνουμε τις φωνές μας, με τις φωνές των παιδιών της παλαιστίνης που δολοφονούνται καθημερινά απο το ναζιστικού τύπου κράτος του Ισραήλ.

Ενώνουμε τη φωνή μας, με τις φωνές όλων όσων αντιστέκονται και φωνάζουν δυνατά «Free Palestine»

Όλων εκείνων που απαιτούν:
-να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί και η συνεχιζόμενη γενοκτονία
-να αποσυρθούν άμεσα οι δυνάμεις κατοχής από όλα τα παλαιστινιακά εδάφη

-να ζήσουν ειρηνικά οι δύο λαοί

Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό»

70

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση