Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά υπερψήφισε το κουκούλωμα των λαμόγιων του συστήματος

Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά υπερψήφισε το κουκούλωμα των λαμόγιων του συστήματος

Στο αρχείο η διερεύνηση της Λίστας Λαγκάρντ. Η Χρυσή Αυγή, για άλλη μια φορά υπερψήφισε το κουκούλωμα των λαμόγιων του συστήματος, μαζί με την τρικομματική κυβέρνηση, μετά τη φοροασυλία στους εφοπλιστές. Κατά τα άλλα ωρύονται για την «εξαγωγή συναλλάγματος» με τα νόμιμα εμβάσματα που στέλνουν οι μετανάστες στις οικογένειές τους και έχουν το θράσος να ζητάνε την …απέλαση βουλευτών της αριστεράς που τολμούν να καταδικάζουν τον εθνικισμό της «δικής μας» πλευράς που τρέφει τις υπέρογκες εξοπλιστικές δαπάνες ξεζουμίζοντας το λαό.

Άξιος ο μισθός τους. Αλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις επιφανών στελεχών της Χρυσής Αυγής με τις προμήθειες του Ελληνικού Στρατού, από όπου τρώνε με χρυσά κουτάλια…

 

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη λίστα Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα , η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε να συνεχίσει η Επιτροπή την έρευνα για το τι ακριβώς έγινε με το επίμαχο «στικάκι» και να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα όπως ο Γιώργος Παπανδρέου.
Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ την πρόταση καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και η Χρυσή Αυγή.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση του βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν η έρευνα της υπόθεσης να γίνει παράλληλα από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Πηγη: www.enikos.gr

161

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • όντως είναι ενα ακόμη χρήσιμο στοιχείο που θέλει αξιοποίηση όσο πιο μαζική γίνετα…προφανώς αυτό δεν αρκεί αλλά σίγουρα είναι και κάτι παραπανω απ΄το λίγο.ι

Γράψτε μια απάντηση