Λίστα Λαγκάρντ και Συγκάλυψη

Λίστα Λαγκάρντ και Συγκάλυψη

Οι Ναζί της Χ.Α. χάθηκαν στο τσεπάκι του Συστήματος!

Είναι γνωστή η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με τα ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, εφοπλιστών, γιατρών και δημοσιογράφων που έβγαλαν τα λεφτά τους μαζικά στην Ελβετία για να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση προς όφελός τους και να φοροδιαφύγουν. Είναι η λίστα που ο Βενιζέλος είχε ξεχάσει να δώσει στο ΣΔΟΕ ή τη δημοσιότητα. Αυτός, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου και οι άλλοι ληστές των φτωχών είχαν ξεχάσει σε…ποια τσέπη την έβαλαν! Όμως, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στο ίδιο τσεπάκι του ίδιου σάπιου πολιτικού συστήματος βρίσκεται και η ναζιστική Χρυσή Αυγή!
Συγκεκριμένα, στις 19/12 απορρίφθηκε το αίτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει για να συνεχίσει η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να ερευνά την υπόθεση απόκρυψης της λίστας Λαγκάρντ και να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα, όπως ο ΓΑΠ. Μια υπόθεση για την οποία η έρευνα είχε σταματήσει πρακτικά από το Νοέμβρη του 2012 εξαιτίας των κωλυσιεργιών του Προέδρου της Επιτροπής Διαφάνειας με την αγνόηση επανειλημμένων αιτημάτων για εξέταση προσώπων. Ενώ, λοιπόν, η δικογραφία για την λίστα παραμένει στα συρτάρια της νομοθετικής υπηρεσίας της Βουλής και δεν δίδονται αντίγραφά της ούτε στους βουλευτές ούτε στα κόμματα, οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής απροκάλυπτα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ (υπερψήφισαν ΚΚΕ και ΑΝΕΛ). Μάταια προσπάθησαν να τα πάρουν μετά πίσω, βλέποντας την τεράστια κατακραυγή που προκλήθηκε την επόμενη…μέρα!
Η Χρυσή Αυγή, για άλλη μια φορά πιάστηκε να στηρίζει το κουκούλωμα των λαμογιών του συστήματος. Είχε προηγηθεί η φοροασυλία στους εφοπλιστές, η διαγραφή των χρεών των ΠΑΕ, η συγκάλυψη στο σκάνδαλο ΑΤΕ… Κατά τα άλλα ωρύονται για την “εξαγωγή συναλλάγματος” με τα νόμιμα εμβάσματα που στέλνουν οι μετανάστες στις οικογένειές τους και έχουν το θράσος να ζητάνε την …απέλαση βουλευτών της Αριστεράς που τολμούν να καταδικάζουν τον εθνικισμό που τρέφει τις υπέρογκες εξοπλιστικές δαπάνες, ξεζουμίζοντας το λαό. Άλλωστε, είναι γνωστές οι σχέσεις επιφανών στελεχών της Χρυσής Αυγής με τις προμήθειες του Ελληνικού Στρατού, την ΚΥΠ ή τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ, απ’όπου έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια…
Άξιος ο μισθός τους! Οι κρατικοδίαιτοι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι τόσο αντισυστημικοί όσο το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η ΝΔ που τους συντροφεύουν στις ψηφοφορίες της Βουλής. Πολεμώντας κανείς την εσωτερική Τρόικα, τους βρίσκει συνέχεια μπροστά του! Είτε μέσα στη Βουλή με τη στήριξη στην Τρόικα, είτε έξω με τα μαχαίρια, πλάι-πλάι στα ΜΑΤ και την ΕΛ.ΑΣ.
ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ,
ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ,
ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Kίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

55

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση