Βραβείο απένειμε η Ακαδημία Αθηνών στους δύο πακιστανούς

Βραβείο απένειμε η Ακαδημία Αθηνών στους δύο πακιστανούς

Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε βραβείο, μετά θάνατον, στους δύο Πακιστανούς Hamayun Anwar, 18 ετών και Wakar Ahmed, 32 ετών, για υπέρτατη πράξη αυτοθυσίας καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να απεγκλωβίσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τις ράγες του τραίνου.

Το γεγονός:Toν Απρίλιο του 2012, στο ύψος του Κρυονερίου, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο, υπερπήδησε το ανάχωμα των γραμμών του τρένου και… έμεινε πάνω στις γραμμές. Οι δύο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αμάξι τραυματισμένοι.
Λίγο πιο πέρα, δούλευαν τρεις Πακιστανοί και έτρεξαν να βοηθήσουν. Οι δύο από αυτούς μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να απεγκλωβίσουν τους ηλικιωμένους. Τότε, έφτασε το τρένο που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω τους. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, σκοτώνοντας το ζευγάρι των ηλικιωμένων και τους δύο Πακιστανούς που είχαν σπεύσει σε βοήθεια. Ο τρίτος Πακιστανός που ήταν έξω από το αυτοκίνητο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγη: tovima.gr

134

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά, ο τρίτος Πακιστανός, που τραυματίστηκε, γιατί δεν πήρε βραβείο; Επειδή επιβίωσε; Δεν βοήθησε και αυτός ρισκάροντας τη ζωή του; Είναι δυνατόν να περνάει ασχολίαστο;

    • Όχι μόνον δεν πήρε βραβείο το παιδί που τραυματίστηκε, αλλά ακόμη δεν έχει χαρτιά…. Παρόλο που ο δήμος Διονύσου έκανε κάποιες προσπάθειες, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι πέρα από αίτηση πολιτικού ασύλου, που μετά από λίγο συνήθως απορρίπτεται. Όσο περνάει ο καιρός το ζήτημα ξεχνιέται και τα προβλήματα παραμένουν μαζί με μια τεράστια πληγή στην καρδιά.

  2. Aλλη εκδοχη:Μπηκαν οι δυο πακιστανοι μεσα στο αυτοκινητο να αρπαξουν οτι βρουν και οτριτος φυλουσε τσιλιες απ’έξω

    • Άλλη εκδοχή: Είσαι γαμημένος ρατσιστής και φασίστας, γαμώσπιτε, ξεφτιλισμένε, γαμώ το Χριστό και την Παναγία σου!

    • Oι πρεσβείες όλων αυτών των χωρών, για να μην πω όλων των χωρών γενικότερα, ουδεμία σχέση έχουν με τα προβλήματα των λαών τους δυστυχώς…

Γράψτε μια απάντηση