Αποφυλακίστηκε ο Λαυρεντιάδης

Αποφυλακίστηκε ο Λαυρεντιάδης

Screen Shot 2014-06-25 at 9.31.23 AMΑποφυλακίστηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Για όσους δε θυμούνται, ο ΛουΛου είχε «φάει» 700.000.000 ευρώ.
Ένας δημόσιος υπάλληλος, στην πρώτη του δουλειά για το δημόσιο δηλώνει τυπικά ένα εισόδημα περίπου 12.000 ευρώ ετησίως. Με μια απλή και πρόχειρη διαίρεση, ο ΛουΛου «έφαγε» μόνος του το ετήσιο εισόδημα 58.333 ανθρώπων. Παρόλα αυτά εχθρός των Ελληναράδων είναι ο Χασάν που τρώει σφαίρες για να μαζέψει φράουλες και ο Μοχάμεντ που τρώει τη δουλειά του καθαριστή τζαμιών στο φανάρι. Πότε θα ανακάμψει η χώρα είπαμε;Την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, 19 μήνες μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank*.

Προ ημέρων, ο εισαγγελέας Εφετών είχε προτείνει – αναπόφευκτα, λόγω παρέλευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης, να αποφυλακιστεί με αυστηρούς όρους για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ απο την Proton Bank, αλλά υπήρχε σε εκκρεμότητα η υπόθεση της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, τον Ιούνιο του 2012.

Έτσι, υποβλήθηκε νέο αίτημα που αφορούσε το 18μηνο  προσωρινής κράτησης σχετικά με αυτή την υπόθεση, το οποίο έγινε δεκτό απο το Συμβούλιο εφετών. Η αποφυλάκιση, εφόσον καταθέσει τα χρήματα, μπορεί να γίνει και αυθημερόν.

* το σχόλιο του Αnthellenator/Ανθελληναράς

Πηγη:http://www.thebest.gr

125

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση