Έσβησε ξανά χτες αθόρυβα 24χρονος αστυνομικός θύμα κουκουλοφόρων το 2007

Έσβησε ξανά χτες αθόρυβα 24χρονος αστυνομικός θύμα κουκουλοφόρων το 2007

2e1ax_omniatv_entry_captb_1.mediumΚλιμάκιο της κυβέρνησης μετέβη στο νοσοκομείο όπου ξαναέσβησε ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ουσιαστικά αναβόσβηνε. Το κλιμάκιο της κυβέρνησης συζήτησε με τους γιατρούς του άτυχου 24χρονου νεαρού αστυνομικού οι οποίοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για το πρωτοφανές αυτό ιατρικό περιστατικό. Σε ανακοινώσεις του ο ιατρός του άτυχου 24χρονου νεαρού αστυνομικού, Κώστας Περδίκης, είπε «Μιλάμε για ένα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζουμε για την ιατρική. Το άτυχο 24χρονο νεαρό όργανο ανάβει και σβήνει τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο από το 2007, το οποίο όταν είναι αναμμένο παράγει ακτινοβολία ορατού φωτός της τάξεως των 1.000.000 lumen. Είναι ένα περιστατικό που θα απασχολήσει την παγκόσμια ιατρική».

Το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον εξαιρετικά φωτεινό θάλαμο που βρίσκεται ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός, όπου υπουργοί και βουλευτές, φορώντας προστατευτικά γυαλιά, συζήτησαν μαζί του για το μέλλον του.

Η Επιτροπή Ενέργειας, αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση του άτυχου 24χρονου νεαρού αστυνομικού, έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρουν πως πρόκειται για μια εκπληκτική ευκαιρία για έρευνα, μιας και ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός φαίνεται να είναι το κλειδί για την ενεργειακή επάρκεια της ανθρωπότητας «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εξαιρετικά υψηλή ακτινοβολία ορατού φωτός που εκπέμπει ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός για να τροφοδοτήσουμε, με σχεδόν μηδενικό κόστος, συστοιχία ηλιακών συλλεκτών που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα μια πόλη του μεγέθους της Αθήνας.»

Την θλίψη τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός, εξέφρασαν και οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ στο twitter, όπως βλέπετε παρακάτω.

mpatsos_lampioni1

mpatsos_lampioni2

Και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα αγωνιά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άτυχος 24χρονος νεαρός αστυνομικός, κάποιοι κακεντρεχείς έχουν χαρακτηρίσει την είδηση ως hoax από το 2014.

Υ.Γ. 18 άνθρωποι «έσβησαν» χθες στο Αιγαίο. Δεν είναι hoax. Δεν θα το ανακοινώσει κανένας “υποψήφιος πρόεδρος με θλίψη». Πρόκειται για πρόσφυγες και όχι για “άτυχους νεαρούς αστυνομικούς”. Δεν έχει καμία αξία η ζωή τους.

Πηγή: https://omniatv.com

5.156

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση