Γερμανία: Γκραφίτι με τον μικρό Αϊλάν δημιούργησαν δυο street artists στην Φρανκφούρτη

Γερμανία: Γκραφίτι με τον μικρό Αϊλάν δημιούργησαν δυο street artists στην Φρανκφούρτη

Screen Shot 2016-03-13 at 7.34.27 AMΈνα τεράστιο γκράφιτι με την εικόνα του μικρού Αϊλάν Κούρντι, φιλοτέχνησαν δύο street artists στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία.

Το έργο, έχει φιλοτεχνηθεί σ’ ένα σημείο που απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, πλάι στον ποταμό Μάιν, θα παραμείνει εκεί μέχρι το φθινόπωρο.

«Λυπόμαστε πολύ για τα παιδιά που πεθαίνουν και είμαστε θυμωμένοι», δήλωσε στο Reuters ο 38χρονος Γιούστους Μπέκερ, γνωστός ως COR, ο οποίος μαζί με τον Μπόμπι Μπόρντερλαϊν δημιούργησαν το εν λόγω γκράφιτι. «Θέλουμε να εργαζόμαστε πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας». Δηλώνουν οι δύο καλλιτέχνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Αϊλάν έγινε παγκόσμιο σύμβολο του δράματος των προσφύγων όταν η βάρκα η οποία τον μετέφερε στην Ελλάδα ναυάγησε μεταξύ Αλικαρνασσού και Κω, στις 2 Σεπτεμβρίου, και το άψυχο σώμα του ξεβράστηκε στα τουρκικά παράλια.

– See more at: http://left.gr/news/germania-gkrafiti-me-ton-mikro-ailan-dimioyrgisan-dyo-street-artists-stin-frankfoyrti?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+leftgr+%28left.gr%29#sthash.60D4O6H0.dpuf

50