Αντιρατσιστική συγκέντρωση στη Χίο (video)

Αντιρατσιστική συγκέντρωση στη Χίο (video)

Screen Shot 2016-10-11 at 10.24.15 AMΔεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ δίνοντας το «παρών» στην αντιρατσιστική συγκέντρωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Βουνακίου.

Δεκάδες συνδικαλιστικοί φορείς και άλλα σωματεία έδωσαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με κορωνίδα των τοποθετήσεων αυτή του ιατρού Γιάννη Μαλαφή που εκπροσώπησε τον Σύλλογο των Ιατρών του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου οι διοργανωτές σημείωσαν ότι αξία πάνω από όλα έχει ο ίδιος ο άνθρωπος πέρα από χρώματα, εθνικότητες και θρησκείες.

«Το γνωρίζετε καλά ότι από την ημέρα που ξεκίνησε το μεταναστευτικό πρόβλημα ο φόρτος εργασίας μας έχει αυξηθεί σημαντικά. Όμως δεν σταματάμε να εστιάζουμε στους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής της κατάστασης. Απομονώνουμε τις ακραίες φωνές και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους ανεξαιρέτως. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε καταχειροκροτούμενος ο Γιάννης Μαλαφής.

Η αντιρατσιστική συγκέντρωση έκλεισε με συναυλία.

159

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση