Πρόεδρος αστυνομικών για τη βία αστυνομικών στον Κωστόπουλο: Αυτή είναι η πρακτική. Σε όποιον αρέσει

Πρόεδρος αστυνομικών για τη βία αστυνομικών στον Κωστόπουλο: Αυτή είναι η πρακτική. Σε όποιον αρέσει

Έξω από τα δόντια θα υποθέτει ο πρόεδρος των αστυνομικών πως τα είπε, όταν ρωτήθηκε για την άσκηση βίας από αστυνομικούς στον αναίσθητο αν όχι ήδη νεκρό Ζακ Κωστόπουλο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του:

Αυτή είναι η πρακτική. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει…

Ο πρόεδρος των αστυνομικών μάλιστα, δήλωσε αγανακτισμένος με την κριτική που γίνεται ενίοτε στον τρόπο που δρουν οι αστυνομικοί και στην ευκολία με την οποία ξυλοφορτώνουν οποιονδήποτε.

Όσον αφορά, το γιατί στο βίντεο, εμφανίζεται αστυνομικός να κρατά με γυμνά χέρια το μαχαίρι, απάντησε πως οι αστυνομικοί έπρεπε να προστατεύσουν τη ζωή τους. Απάντηση που δεν έχει καμία σχέση με την ερώτηση, αλλά αυτή έδωσε και σε όποιον αρέσει.

Υποστήριξε μάλιστα, πως κύριο μέλημα των αστυνομικών, είναι η διασφάλιση των διερχόμενων πολιτών, δήλωση που σε κανένα σημείο δεν εξηγεί γιατί βλέπουμε αστυνομικό να κλωτσάει τον Κωστόπουλο, ενώ είναι αναίσθητος στο έδαφος και άλλοι πέντε αστυνομικοί τον πατάνε κάτω.

Υπενθυμίζεται πως  ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει 8 αστυνομικούς να έχουν πέσει πάνω στο αιμόφυρτο και αναίσθητο θύμα. Τέσσερις από αυτούς προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες, ένας φαίνεται να τον κλωτσάει όσο οι υπόλοιποι τον πατάνε κάτω και σε κάποιο σημείο βλέπουμε και έναν αστυνομικό να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι, που παρουσιάζεται ως πειστήριο.

Στην τελική , αν πέντε αστυνομικοί, δε μπορούν να ακινητοποιήσουν έναν αναίσθητο άνθρωπο χωρίς να τον σαπίσουν στο ξύλο, ίσως πρέπει να σκεφτούν ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος στην επιλογή επαγγέλματος.

Πηγή: https://spasmenoparathyro.me

564

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση