Ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ ο Χαμπίμπ! (vids)

Ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ ο Χαμπίμπ! (vids)

Ο λόγος που ανεβάζουμε αυτό το άρθρο ειναι ο εξής: Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι φασίστας και καθ’ όλη την περίοδο που προηγήθηκε του αγώνα έβριζε το Χαμπίμπ για τη θρησκεία του. Κάποιοι μάλιστα οργάνωσαν και επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε τον Χαμπίμπ στον αγωνιστικό χώρο. Να πούμε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν έδωσαν βίζα στον πατέρα και προπονητή του Χαμπίμπ για να παραστεί στον αγώνα.

Το ρεπορτάζ από το https://sportsroom.gr

Στο main event του UFC 229, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ νίκησε τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και παρέμεινε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC στην κατηγορία lightweight.

Έτσι, o Νταγκεστανός παρέμεινε αήττητος, πετυχαίνοντας την 27η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, ενώ το ρεκόρ του Ιρλανδού υποχώρησε στο 21-4.

Στους πρώτους δύο γύρους ο Νουρμαγκομέντοφ οδήγησε τον αγώνα σε μάχη εδάφους, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον ΜακΓκρέγκορ (ειδικά στον δεύτερο).

Στον τρίτο, ο Ιρλανδός πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και βρήκε τις απαραίτητες απαντήσεις στην αντιμετώπιση της τακτικής του αντιπάλου του, με τον Νταγκεστανό να περνάει και αυτός αρκετά «καθαρά» χτυπήματα.

Στον τέταρτο, ο Νουρμαγκομέντοφ κατάφερε να φέρει το ματς και πάλι στα μέτρα του και με λαβή rear naked choke (πνιγμός) ανάγκασε τον ΜακΓκρέγκορ να παραδοθεί.

Έτσι, ο «αετός» έφτασε σε μία σπουδαία νίκη και διατήρησε τα σκήπτρα του, παραμένοντας παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC στην κατηγορία lightweight.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν επεισόδια, όταν ο Χαμπίμπ βγήκε από το κλουβί και πιάστηκε στα χέρια με τον Ντίλον Ντάνις, που ανήκει στο team του ΜακΓκρέγκορ, ενώ ένα μέλος της ομάδας του Νταγκεστανού χτύπησε τον Ιρλανδό MMAer.

 

3.671

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση