Καστοριά: 14 Αφγανοί πρόσφυγες μαγείρεψαν μαζί με τον «Άλλο άνθρωπο» στο σιντριβάνι

Καστοριά: 14 Αφγανοί πρόσφυγες μαγείρεψαν μαζί με τον «Άλλο άνθρωπο» στο σιντριβάνι

Χθες στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον ‘Άλλο άνθρωπο» στο σιντριβάνι στο Πάρκο Ολυμπιακής φλόγας προσκλήθηκαν κι έλαβαν μέρος 14 Αφγανοί πρόσφυγες από τη δομή στο ξενοδοχείο DEDIS. Μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Εργασίας Καστοριάς, ανταποκρίθηκαν όσοι είχαν κάποια σχέση με τη μαγειρική.

Το ευχαριστήριο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ηλιακτίδα»: 
Χθες (σ.σ. 12/2/2019) συμμετείχαμε στην εκδήλωση Street Free Food η οποία οργανώθηκε από την ομάδα «Άλλος άνθρωπος» σε συνεργασία με την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς. Πραγματοποιήθηκε στο συντριβάνι της πόλης όπου μικροί και μεγάλοι ανέδειξαν τις μαγειρικές του ικανότητες. Το ταλέντο μαγειρικής είχε την ευκαιρία να αναδείξει και η δική μας ομάδα παιδιών όπου συμμετείχαν 14 παιδιά τα οποία μαγείρεψαν για όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε πολύ την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς για την πρόσκληση της και την όμορφη εμπειρία που είχαμε. Αναμένουμε το επόμενο ραντεβού μας για τις επόμενες γαστρονομικές απολαύσεις.
To πρόγραμμα “Providing Education and Immediate Accommodation to Migrant Children in Greece, PEDIA” χρηματοδοτείται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM Greece) και το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης.

Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς ευχαριστεί:
Μαγειρέψαμε, φάγαμε, τραγουδήσαμε και πολύ το χαρήκαμε. Ευχαριστούμε τον «Άλλο άνθρωπο – κοινωνική κουζίνα» τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για την πρωτοβουλία και την τιμή που μας έκανε να μοιραστούμε μαζί την προσφορά του στον ΑΝΘΡΩΠΟ! Ευχαριστούμε τα 14 παιδιά για την βοήθεια και τη συμμετοχή.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που στηρίξατε τη δράση αυτήν. Ραντεβού ξανά τον Μάιο!

Πηγή: https://fouit.gr

173

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση