Για τη δίκη του χρυσαυγίτη γυμναστή που βίασε τη 14χρονη αθλήτρια του

Για τη δίκη του χρυσαυγίτη γυμναστή που βίασε τη 14χρονη αθλήτρια του

του Ν.Σ.

Το 2001 ο Γεώργιος Πετράκης γυμναστής σε σχολείο της Ιεράπετρας βιάζει 14χρονη αθλήτριά του, η υπόθεση δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας μέχρι και το 2012..

Όπου ο βιαστής έχοντας βαρύ βιογραφικό, με προϋπηρεσία στο γραφείο του κουμπάρου του και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη δηλαδή στην αλητεία, προσχωρεί στην Χ.Α, παίρνει την θέση του διευθυντή σε εσπερινό λύκειο (!) της Ιεράπετρας και ξεκινάει να στρατολογεί ανήλικα και να κηρρύτει από τη θέση αυτή το ρατσιστικό μίσος, και την αγάπη του για τον ναζισμό. Για την οποία κιόλας καταγγέλλεται από τοπική ΕΛΜΕ.

Μέσα στην κατακραυγή που δημιουργείται απο την καταγγελία αυτή, η απόφοιτη ΤΕΕΦΑ πλέον και μητέρα δύο παιδιών βρίσκει το θάρρος και με αξιοθαύμαστη τόλμη καταγγέλλει τον βιασμό της.

Η υπόθεση του βιασμού φτάνει στις δικαστικές αίθουσες που δεν αποτελούν κάποια πρωτόγνωρη συνθήκη για τον Πετράκη, ο οποίος μαζί με κάτι αλλά φασιστόμουτρα εκείνη την εποχή είναι καταδικασμένος – λέμε τώρα – για επίθεση σε πρόσφυγες και τον ξυλοδαρμό τους με λοστούς και ξύλα. Ενώ αξίζει να τονιστεί η συμμετοχή του στους κατηγορουμένους για εγκληματική οργάνωση με την Χ.Α.

Το δικαστήριο λοιπόν κρίνει τον Πετράκη ένοχο και τον καταδικάζει σε 12 χρόνια κάθειρξη στις φυλακές Τρίπολης, (μην βιάζεστε να απορήσετε), και ένα χρόνο μετά στις 8 Ιουνίου του 2016 τον αφήνει ελεύθερο (τώρα μάλιστα) για λόγους υγείας καθώς εμφανίζεται με πατερίτσες και κολάρο.

Δεν ήταν άλλωστε κάνας τυφλός κομμουνιστής με 98% αναπηρία, για να του το αρνηθεί.

Βέβαια, έκτοτε έχει ιδωθεί πολλές φορές σε κερκίδα γνωστής τοπικής ομάδας να χοροπηδάει σαν αντιλόπη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αδέκαστη – όταν πρόκειται για άριστους επιχειρηματίες, φασίστες και μαφιόζους – κρίση της περιούσιας της αστικής μας δικαιοσύνης.

Χθες λοιπόν, κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αν.Κρήτης, ο προεδρεύων δικαστής μάλλον μπερδεύοντας το ποιος ακριβώς δικάζεται, ξεκίνησε ένα κλασσικό κρεσέντο αθώωσης του βιαστή και ενοχοποίησης της βιασμένης με επιχειρηματολογία του τύπου «η κοινωνία έχει πιάσει το μήνυμα της απαξίας της πράξης του» και άρα ποιό το νόημα του να συνεχίζεται αυτό, γιατί τον έθιξε κιόλας τον καημένο. Μέχρι και την αγνή χριστιανική διδασκαλία στην αγάπη επιστράτευσε για να τον αθωώσει συνεχίζοντας με στόμφο «Χριστιανή είσαι, δεν μπορείς δηλαδή να τον συγχωρέσεις;'» και τέλος πάντων κάτι τέτοια αισχρά και επαίσχυντα..

Αυτή η δικαιοσύνη δεν είναι δική μας, φοράει ταξικά και πατριαρχικά γυαλιά, είναι των από τα πάνω και ευνοεί όσους έχουν αντίκρυσμα στις τάξεις τους, οπότε δύναται να το κάνει.

Αυτό λοιπόν, πρέπει να κάνουμε και τώρα όσοι θέλουμε να είμαστε πολέμιοι αυτής της μηχανής του κιμά που λέγεται δικαστική εξουσία και διαιτητεύει τις ζωές μας.

Σε πείσμα του σεξισμού, του αστικού κράτους και του φασισμού του, τα οποία εκπροσωπεί, να μην της το επιτρέψουμε..

Ώσπου άντρες και γυναίκες από κοινού να φτιάξουμε ένα καλύτερο πιο δίκαιο κόσμο και τις ζωές μας θα τις διαιτητεύουμε εμείς..

Αλληλεγγύη στη γυναίκα που εδώ και χρόνια αρνείται να αφήσει ήσυχους τους δυνάστες της, απλά αυτό.

3.334

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση