Η Liberation απαντάει στις «γελοιότητες» του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Η Liberation απαντάει στις «γελοιότητες» του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Η γαλλική εφημερίδα Liberation, που έγινε στόχος του Μπάμπη Παπαδημητρίου για μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για γελοίες δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ επιτέθηκε στην εφημερίδα, κάνοντας λόγο για «πλέμπα δημοσιογράφων» που «έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Την απάντησή της στον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου έδωσε η εφημερίδα «Liberation». Αναφερόμενη στις κατηγορίες του Μ. Παπαδημητρίου ως «γελοιότητες», η εφημερίδα έγραψε χαρακτηριστικά ότι οι κατηγορίες του βουλευτή είναι «τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε». Η Liberation, απαντάει και στην δήλωση του πρώην δημοσιογράφου ότι η εφημερίδα ανήκει στον όμιλο Ρότσιλντ, αποκαλώντας την συγκεκριμένη δήλωση «fake news» και εξηγώντας ότι η εφημερίδα δεν ανήκει στον όμιλο από το 2014.

Υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη δήλωση αφήνει «υποσυνείδητα μηνύματα». Επιπλέον η Liberation τονίζει ότι ο Μ. Παπαδημητρίου δεν είναι πλέον δημοσιογράφος και πως στις δηλώσεις της Τρίτης μίλησε ως βουλευτής. Τέλος στο άρθρο της η εφημερίδα, απευθυνόμενη και στον πρωθυπουργό επισημαίνει πως «Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού». Ολοκληρώνοντας αναφέρει ότι το κίνημα συμπαράστασης στην εφημερίδα αποτελεί την μόνη ανακούφιση ενώ παράλληλα δείχνει και το μέγεθος του σκανδάλου που προκάλεσαν τα λόγια του βουλευτή, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλογιστεί αυτό το μέγεθος.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη, ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Σχολιάζοντας τις εθνικές εκλογές είχε κληθεί να μιλήσει και για το δημοσίευμα της γαλλικής φιλελεύθερης εφημερίδας «Liberartion». Το άρθρο είχε τίτλο, «Δυναστεία Μητσοτάκη: Ο μικρός «Κούλης» καλείται στην εξουσία».  Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε μια στιγμή έξαρσης, είχε κάνει λόγο για «μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των ΣΥΡΙΖαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Πηγή: https://thepressproject.gr

 

 

655

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση