Ο Χίτλερ και ο Γκαίμπελς εμπνέουν τους στρατιώτες στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Ο Χίτλερ και ο Γκαίμπελς εμπνέουν τους στρατιώτες στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας βρήκαν τον ιδανικό τρόπο για αυτούς να ανυψώσουν το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών στην Κύπρο.
Στην Ελληνική Δύναμη της Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), κυκλοφορεί ημερολόγιο – ατζέντα έτους 2019, έκδοση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπου ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνονται αποφθέγματα – ρητά των ναζιστών Χίτλερ και Γκαίμπελς.

Την καταγγελία κάνουν 3 βουλευτές του ΚΚΕ με ερώτησή τους προς τον ΥΕΘΑ.

Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός Πάροχος Ασφάλειας σε εφοπλιστές και επενδυτές.
Αυτός εγγυάται Ασφάλειας στις Πετρελαϊκές Εταιρίες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έγραφε ναζιστικά αποφθέγματα στους τείχους των στρατοπέδων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ τα μοιράζει σε ημερολόγιο.
Αυτό είναι το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας με χιλιάδες ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ ψηφοφόρους ΝΑΖΙ, με Επιφυλακή που συγκροτούν χιλιάδες ένοπλοι Χρυσαυγίτες και μισαλλόδοξοι, με Στρατό που διαπαιδαγωγεί στον Ναζισμό και τον Ολοκληρωτισμό.
Με τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό επιχειρούν να εντάξουν την νεολαία στα εθνικά τους σχέδια για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, να στρατολογήσουν την νεολαία ως Κρέας στα Κανόνια του Ελληνοτουρκικού Ανταγωνισμού.
Θέλουν την νεολαία ως ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ-ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ-ΜΠΑΤΣΟ-ΧΑΦΙΕ ενταγμένη στον Πόλεμο κατά των Προσφύγων, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο, Άγρυπνο Φρουρό για την επιβολή των Δογμάτων Πολέμου/Καταστολής που αντιμετωπίζουν ως Εσωτερικό Εχθρό τα κινήματα των εργαζομένων.
Απαιτείται επομένως ένα Αντιπολεμικό Διεθνιστικό κίνημα του κόσμου της εργασίας ενάντια στα Εθνικά τους Συμφέροντα και Εθνικά Ιδανικά, ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου και της εργατικής εκμετάλλευσης-καταπίεσης, σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αντιπολεμικό κίνημα με εργατικά αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά, που με βάση τα Ταξικά Συμφέροντα θα οργανώσει την πάλη όλων των εργαζομένων, εντός και εκτός συνόρων, χωρίς εθνοτικές-θρησκευτικές-γλωσσικές αντιθέσεις.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
414

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση