#GDtrial: Απολογούνται Γρέγος και Ζαρούλια για την εγκληματική οργάνωση

#GDtrial: Απολογούνται Γρέγος και Ζαρούλια για την εγκληματική οργάνωση

Με την απολογία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, που αντιμετωπίζει την κατηγορία διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, θα αρχίσει σε λίγο στο Εφετείο Αθηνών η 388η συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αμέσως μετά θα απολογηθεί η σύζυγος του Αρχηγού Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της οργάνωσης, ο Αντώνης Γρέγος ήταν επικεφαλής ομάδων της Χ.Α. που έκαναν ελέγχους στη Βόρεια Ελλάδα (αντιποίηση αρχής), ενώ τον Αύγουστο του 2013 του αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας λόγω «εκπυρσοκρότησης» του όπλου του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε στο «Τάγμα εφόδου υπόδικων και καταδικασμένων» που τον Γενάρη του 2018 έλαβε μέρος στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Κασιδιάρη, ενώ στις 16.01.2018 είχε εισβάλει στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης μαζί με άλλα μέλη και βουλευτές της Χ.Α. και απείλησαν  την επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Ρία Καλφακάκου (βλ. Βίντεο: «Χρυσαυγίτικο σόου στο όνομα της «Μακεδονίας»).

Η Ελένη Ζαρούλια, από τα παλαιότερα στελέχη της οργάνωσης, σε ομιλία της στη Βουλή έχει χαρακτηρίσει «υπανθρώπους» τους μετανάστες, ενώ -όπως έχει παραδεχτεί ο μάρτυρας υπεράσπισής της Διονύσης Λιαρόπουλος- όταν η σύζυγος του Μιχαλολιάκου έλεγε για «τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες», εννοούσε τους χρυσαυγίτες.

Πηγή: https://www.efsyn.gr

89

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση