Συλληφθέντες των καταλήψεων στο Κουκάκι: συντρόφισσα δέχτηκε πλαστική σφαίρα

Συλληφθέντες των καταλήψεων στο Κουκάκι: συντρόφισσα δέχτηκε πλαστική σφαίρα

Αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωση των συλληφθέντων:

 Σήμερα 18/12 το κράτος και ο στρατός του επιτέθηκαν στην κοινότητά μας εκκενώνοντας και τα 3 σπίτια. Πλήθος από εκαμίτες, ματατζήδες, οπκε, δέλτα και ασφαλίτες μαζί με αρκετές κάμερες συνέδραμαν στην επιχείρηση εκκένωσης των σπιτιών μας. Μας πέταξαν κρότου λάμψης, καθώς επίσης συντρόφισσα δέχτηκε πλαστική σφαίρα σε πολύ κοντινή απόσταση. Παράλληλα γείτονες της Μ45 ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν όταν αρνήθηκαν την είσοδο στους μπάτσους καθώς δεν υπήρχε εισαγγελέας. Αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο δεν ξέρουμε πού και πώς είναι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσές μας από την κατάληψη Μ45.

Το κράτος όποιο πρόσωπο και αν φορέσει συνεχίζει ακάθεκτα το έργο του χτυπώντας και καταστέλλοντας όσους και όσες αγωνίζονται και αντιστέκονται ενάντια σε κάθε εξουσία. Σε μία περίοδο όπου ο εξευγενισμός απλώνει όλο και περισσότερο τα πλοκάμια του, όπου οι γειτονιές μας αλλάζουν χαρακτήρα εξυπηρετώντας τις ανάγκες των τουριστών-τριων, όπου οι μόνιμες κατοικίες αντικαθίστανται από airbnb εμείς αμφισβητώντας έμπρακτα τον όρο ιδιοκτησία, επιλέγουμε να καταλάβουμε άδεια σπίτια που για καιρό παρέμεναν σε αχρησία και  να τους δώσουμε ζωή και ομορφιά στεγάζοντας τα σώματά μας, τις ιδέες και τις σχέσεις μας. Στεγάζοντας τις αρνήσεις και τις επιθυμίες. Όλα αυτά για τα οποία εν τέλει παλεύουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ

Η καταστολή δεν μας τρομάζει, μας πεισμώνει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα κόσμο αλληλεγγύης, ισότητας και αυτοοργάνωσης.

Πηγή: https://athens.indymedia.org

 

154

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση