Ο “δεύτερος διασυρμός του Δημήτρη Ινδαρέ” από τον κυνικότερο των κυνικών Γιάννη Λοβέρδο

Ο “δεύτερος διασυρμός του Δημήτρη Ινδαρέ” από τον κυνικότερο των κυνικών Γιάννη Λοβέρδο

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, με μια χυδαία ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook πήρε την σκυτάλη μέσα από τα χέρια της ελληνικής αστυνομίας, «ξαναχτυπώντας» βάναυσα και ανήθικα τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ. Πιθανότατα δεν έχει διαβάσει τον “δεύτερο θάνατο του Ραμόν Μερκαντέρ”, του Χόρχε Σεμπρούν, ωστόσο μάλλον εμπνεύστηκε από τον τίτλο του και επιχειρεί, ως κυνικότερος όλων των κυνικών, τον “δεύτερο θάνατο-ξυλοδαρμό-διασυρμό του Δημήτρη Ινδαρέ”.
Και, μάλιστα, με τον γνώριμο τρόπο της ακραίας δεξιάς χυδαιότητας αλλά και τα γνωστά στον ίδιο fake news. Για παράδειγμα, επικαλείται μια τεράστια ανακρίβεια διότι έτσι θεωρεί πως ενισχύεται το “αφήγημά” του. Κατατάσσει τον ξυλοκοπημένο από τα ΜΑΤ σκηνοθέτη στην Αριστερά (σαν να ήταν μομφή και αδίκημα κάτι τέτοιο), μόνο και μόνο για να τον ταυτίσει με εκείνους που δικαίως αντιδρούν στην αστυνομική βία. “Προς τέρψιν των ιδεοληπτικών συντρόφων του της αριστεράς”, λέει χαρακτηριστικά, παραβλέποντας όσα κραυγάζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης εναντίον των “αναρχικών” αλλά και του παγκοίνως γνωστού ότι, δηλαδή, ο Ινδαρές δεν ανήκει στην αριστερά αλλά κινείται στον χώρο του κέντρου και, πιθανώς, να έχει ψηφίσει Ν.Δ!

Όχι απλά δεν σεβάστηκε το γεγονός πως ο Δ. Ινδαρές αποτελεί θύμα της πιο σκληρής εκδοχής της αστυνομικής βίας αλλά με την τοποθέτησή του, ουσιαστικά επικροτεί το απαράδεκτο κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής εναντίον του.

«Αφού δεν μπόρεσε να διακριθεί ως πετυχημένος σκηνοθέτης στην μυθοπλασία του κινηματογράφου, ελπίζει σε νέα καριέρα μετατρέποντας την πραγματικότητα σε μύθο, προς τέρψιν των ιδεοληπτικών συντρόφων του της αριστεράς!», σχολιάζει στην ανάρτησή του ο βουλευτής την ΝΔ που επιπλέον τόλμησε να παραθέσει δίπλα τη φωτογραφία του χτυπημένου…από το «χέρι» της κυβέρνησής του… Δημήτρη Ινδαρέ.

Πηγή: https://www.anatropinews.gr

109

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση