Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό «αντίο» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου -Ερμήνευσε μοναδικά 2 χαρακτηριστικά τραγούδια (video)

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό «αντίο» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου -Ερμήνευσε μοναδικά 2 χαρακτηριστικά τραγούδια (video)

Με το δικό του μουσικό τρόπο αποχαιρέτησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Οι φίλοι του, τραγουδιστές, μουσικοί, άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε, αποχαιρέτησαν τον Θάνο Μικρούτσικο πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ένας τραγουδιστής με τον οποίο συνεργάστηκε στενά ο Θάνος Μικρούτσικος, από το 1979 ήδη όταν ο Παπακωνσταντίνου ερμήνευσε 2 από τα 11 τραγούδια του θρυλικού δίσκου Ο Σταυρός του Νότου.

Χθες το βράδυ, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε με τη συγκίνηση χαραγμένη στο πρόσωπό του, τον Θάνο Μικρούτσικο από τη μουσική σκηνή στην οποία εμφανίζεται. Ο τραγουδιστής είπε το αντίο στον φίλο του ερμηνεύοντας τις «Μικρές Νοθείες» και τον «Μαύρο Θερμαστή από το Τσιμπουτί».«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα, έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, άλλη μια κολόνα του πολιτισμού μας. Έφυγε ο Θάνος ο Μικρούτσικος… Πάμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια για καλό κατευόδιο», είπε από τη μουσική σκηνή που εμφανίστηκε χθες βράδυ.

Θάνος Μικρούτσικος: Ετσι τον αποχαιρέτησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/thanos-mikroytsikos-apohairetismos-papakonstantinoy

4.762

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση