Παραλήρημα Βελόπουλου: “Η χειρότερη πάστα που υπάρχει στην Ελλάδα είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές…Το 70% είναι άθεοι, άθρησκοι, ανιστόρητοι, μισέλληνες…”

Παραλήρημα Βελόπουλου: “Η χειρότερη πάστα που υπάρχει στην Ελλάδα είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές…Το 70% είναι άθεοι, άθρησκοι, ανιστόρητοι, μισέλληνες…”

Δείτε από το 50 έως το 52 λεπτό όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος λέει: “Η χειρότερη πάστα που υπάρχει στην Ελλάδα είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές…Το 70% είναι άθεοι, άθρησκοι, ανιστόρητοι, μισέλληνες…”

Εάν δεν ήταν επικίνδυνος θα ήταν μόνο ένας γραφικός εθνικιστάκος. Ο Βελόπουλος, όμως, της «Ελληνικής Λύσης» είναι επικεφαλής κοινοβουλευτικού κόμματος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», δηλαδή

  • αυτός που έλεγε ότι ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κρατάει στα χέρια του επιστολές που έχει γράψει ο ίδιος ο Ιησούς (και τις πούλαγε),

«Συνέλληνές μου (…) επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου! Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός! Επιστολή δική του! (….). Νάτη! Αυτή εδώ είναι, την έγραψε ο ίδιος, ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας, γράφει επιστολή! Νάτη, ρε παιδιά, η επιστολή του Ιησού μας! Ο ίδιος ο Ιησούς τις έγραψε! Εδώ μέσα είναι»!

  • Αυτός που προτείνει το ΤΕΛΟΠΟΝ το οποίο, λέει, θεραπεύει την κατάθλιψη, την άνοια, το Αλτσχάιμερ και το πόνο στη μέσηΜαζί με τον ΤΕΛΟΠΟΝ και 3 βιβλία.
  • Αυτός που λέει «στα παιδάκια σας μη δίνετε δηλητήριο», και προτρέπει και προτείνει οδοντόπαστα μοναστηριακή («αγιορείτικες ευλογίες»)Μαζί και μια εγκυκλοπαίδεια βοτάνων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σειρά από απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον των εκπαιδευτικών βλέπουν το φως τις δημοσιότητας. Οι δηλώσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα αφού εκτοξεύονται από πρόσωπα με θεσμικό ρόλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνει απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις για τους εκπαιδευτικούς.

Πρόσφατα από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, ο Βελόπουλος, προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού καταφέρθηκε ενάντια στο κατοχυρωμένο δικαίωμα των εκπαιδευτικών να μπορούν να συγκροτούν συλλόγους και σωματεία και να προχωρούν σε συλλογικές διεκδικήσεις. «Αν οι δάσκαλοι ήταν καλοί δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια. .. Αν ήμαστε σοβαρή χώρα θα λέγαμε καταργούμε αυτά τα “ΕΛΜΕ” των δασκάλων. Θα είναι δάσκαλοι, θα πληρώνονται από το Δημόσιο και τέρμα αυτά που ξέρανε».

Πηγή: prologos.gr

3.774

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση