Τι λέει ο Θύμιος Κατσούλης για τους ιατροδικαστές Μπουζιάνη και Καλογριά για τα στοιχεία που απέκρυψαν στη δολοφονία του αδελφού του

Τι λέει ο Θύμιος Κατσούλης για τους ιατροδικαστές Μπουζιάνη και Καλογριά για τα στοιχεία που απέκρυψαν στη δολοφονία του αδελφού του

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για τον Ιατροδικαστή Κο Μπουζιάνη ,του οποίου το όνομα συζητείται τις τελευταίες ώρες λόγω της δήλωσης οι απεθανόν βρέφος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά , η οποία τελικά καταρρίφθηκε, εκκρεμεί μήνυση της οικογένειάς μου για πλαστή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση.

Ο Κος Μπουζιάνης και ο Κος Καλογριάς υπογράφουν την τελική ιατροδικαστική έκθεση για τον αδερφό μου Κώστα Κατσούλη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε στο γήπεδό του Ηροδότου από ομάδα ατόμων και κατέληξε 14 μέρες μετά λόγω εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμορραγίας , στην οποία ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι.

Οι δυο αυτοί ιατροδικαστές απέκρυψαν σημαντικά χτυπήματα στο κεφάλι του Κώστα σύμφωνα με γιατρούς και εμπειρογνώμονες που μελέτησαν εξ αρχής το ιατρικό υλικό και τις φωτογραφίες νεκροτομής που επιμελώς (!) είχαν παραληφθεί από την δικογραφία.

Ενώ ο Εισαγγελέας έχει παραπέμψει για την συγκεκριμένη υπόθεση 2 γιατρούς και 2 ιατροδικαστές Κρήτης , όπως και εναν Παθολογοανατόμο Αθήνας, απεφάνθη αρνητικά για την παραπομπή των 2 ιατροδικαστών.

Αυτή την στιγμή έχουμε ασκήσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εισαγγελέα να μη παραπεμφθούν οι 2 ιατροδικαστές.

Αν θέλετε διαβάστε λίγο την πρώτη σελίδα ,,,, της ιατροδικαστικής έκθεσης ,,,, την πρώτη παράγραφο ,,, για κάποιες «τομές» , «χειρουργικά συνεραμμένες» …. Και ψυλλιαστείτε…»

Thimios Katsoulis

 

482

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση