Το τρίτο Ράιχ… «αντεπιτίθεται»!

Το τρίτο Ράιχ… «αντεπιτίθεται»!

«Δεν είδε και δεν ξέρει», ο τοπικός «Φύρερ» της ναζιστικής συμμορίας που έφερε στο νησί τους Γερμανούς ομοϊδεάτες του και έψαχνε μεταφραστές να τους βοηθήσουν στις επαφές τους

ε ξέρει τίποτα ο τοπικός ηγέτης της συμμορίας που έφερε στη Λέσβο τους ομοϊδεάτες του από το Κίνημα «Γενιά της Ταυτότητας» (Generation Identitaire), «ένα κίνημα, που όπως είχε γράψει, θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία».

Κι ενώ προσπερνά το ότι καλούσε «όποιον από το νησί γνωρίζει καλά αγγλική ή γερμανικά ή γαλλικά να επικοινωνήσει μαζί του inbox, ίσως χρειαστεί» σπεύδει μετά την αποκάλυψη του να δηλώσει με νέα ανάρτηση του ότι απλά… ενημέρωσε.

Και φυσικά κατά την προσφιλή φασιστική – ναζιστική πρακτική να θολώσει τα νερά δημιουργώντας μύθους περί δήθεν «δολοφονικών επιθέσεων» εναντίον αυτών των… «πατριωτών δημοσιογράφων».

Ο Φύρερ τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθεί έτσι για να μάθει η τοπική κοινωνία ποιος είναι και φυσικά τι σχέση έχει με αποφάσεις που αναρτώνται στη… «Διαύγεια»! Μπορεί να μην του αρέσει η Δημοκρατία αλλά η Δημοκρατία μπορεί και ξέρει να αμύνεται. Και η δημοσιογραφία είναι πυλώνας της Δημοκρατίας.

Για την ιστορία ας προσθέσουμε τούτο:

Μόλις το περασμένο Σαββάτο  το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ αναφερόμενος στη συμμορία που είχε έρθει στη Μυτιλήνη και ιδιαίτερα στον σπεύσαντα να αποχωρήσει με την ουρά στα σκέλια Μάριο Μίλλερ είχε δηλώσει πως είναι γνωστός για τη νεοναζιστική του δράση σε όλη της Ευρώπη και μάλιστα παρακολουθείται από την Ιντερπόλ!

Το διάγγελμα του τοπικού «Φύρερ»

Στην ανάρτηση του για τα όσα συνέβησαν στη Μυτιλήνη, ο τοπικός Φύρερ αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στην αγορά της Μυτιλήνης συνέβη μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και καλά ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ άνανδρη επίθεση ομάδας εισαγόμενων (πιθανώς) αριστερών (antifa) κουκουλοφόρων εναντίον μελών του «Κινήματος της Ταυτότητας» που ήρθαν στη Μυτιλήνη από Αυστρία, Γερμανία και Γαλλία για να καταγράψουν και να μεταφέρουν στην Ευρώπη την πραγματική κατάσταση των νησιών.

Η στοχοποίηση είχε ξεκινήσει από χθες με δημοσίευμα των «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» που αναπαρήγαγαν την είδηση από αθηναϊκά sites,  ενώ η αρχική πληροφόρηση είχε διαρρεύσει από antifa του εξωτερικού. Το πρωί ο γνωστός «κουκουλοφόρος» του twitter στοχοποίησε ονομαστικά και με φωτογραφίες συγκεκριμένα πρόσωπα και είχε έτοιμα τα «αποδεικτικά στοιχεία» περί  νεοναζί από αμφισβητούμενες  και επιλεκτικές δημοσιεύσεις antifa του εξωτερικού κ.λ.π. Τα στοχοποιημένα άτομα ήταν υπό παρακολούθηση και την κατάλληλη  στιγμή στην αγορά έγινε η συντονισμένη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση εναντίον τους, ενώ παράλληλα νεαρές «αντιφασίστριες  φώναζαν στους διερχόμενους πολίτες ότι πρόκειται για νεοναζί, ώστε να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.

Οι «αλληλέγγυες» τοπικές φυλλάδες φυσικά είχαν έτοιμα τα ρεπορτάζ (φωτογράφος από το «Νησί» έφθασε στον τόπο της επίθεσης …2 λεπτά μετά το συμβάν) προσθέτοντας και …σάλτσα (περί Καλαβρύτων) και στη συνέχεια τα οργισμένα σχόλια ξεχείλισαν από αγανάκτηση για την επίσκεψη των …ναζί στη Λέσβο. Κάποια σοβαρά αθηναϊκά ΜΜΕ τους χάλασαν τη σούπα μιλώντας πιο αντικειμενικά και δέχτηκαν κι αυτά «επίθεση» από το γνωστό προφίλ του twitter (Ταδόπουλος).

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΙΣΤΕΣ , είχα κάνει μια ανάρτηση για την προσεχή επίσκεψή τους στη Μυτιλήνη (την οποία άφησα για μια μέρα και μετά τη διέγραψα κι η οποία ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!!!) χωρίς να έχω ιδιαίτερα στοιχεία γι’ αυτούς και δεχόμενος καλόπιστα αυτό που μου παρουσίασαν κάποιοι φίλοι μου. Στόχος ήταν να μην τους μπερδέψουν με ΜΚΟ, εφόσον κατά δήλωσή τους έρχονταν για συμπαράσταση των νησιών μας.

Εδώ λίγα λόγια για το Κίνημα των Ταυτοτιστών από άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (2017) https://www.kathimerini.gr/889596/article/epikairothta/kosmos/taytotismos-h-nea-kinhsh–gia-to-mellon-ths-eyrwphs ».

Πηγή:https://stonisi.gr

26

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση