Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών συνεχίζει την αλληλεγγύη για ανεργους/ες ντόπιους/ες και μετανάστ(ρι)ες

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών συνεχίζει την αλληλεγγύη για ανεργους/ες ντόπιους/ες και μετανάστ(ρι)ες

Αρκετοί άνεργοι ντόπιοι/ες και μετανάστες/ριες προστέθηκαν στη λίστα αλληλεγγύης αυτή την εβδομάδα, όμως χάρη στην δική σας συμβολή συνεχίζουμε και κάνουμε μαζικές αγορές από super market.
Επόμενη συλλογή τροφίμων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, στο χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, Γιατράκου 22 στο Μεταξουργείο. Θα ανακοινωθούν οι ώρες και τα είδη που θα συλλέγουμε σύντομα.
Όσοι και όσες δεν μπορούν να μετακινηθούν, αν θέλουν,  μπορούν να συνδράμουν στον λογαριασμό της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό», τραπεζα Πειραιώς με την αιτιολογία Covid 19 GR25 0172 0180 0050 1803 1163 603

Ευχαριστούμε ως Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών/Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό τους Political Stencil για τα είδη υγιεινής/καθαριστικά που μας έφεραν για μαθήτριες/ες και γενικώς άνεργα άτομα που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Επίσης, ευχαριστούμε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Παγκρατίου για τα βρεφικά γάλατα & τα παιχνίδια που μας προσέφεραν.
Παιχνίδια που είχαμε ήδη, μαζί με τα σημερινά, παραδόθηκαν στη «Πρωτοβουλία για ένα πολύμορφο Κίνημα στη Ψυχική Υγεία», μετά από κάλεσμα τους για συγκέντρωση παιχνιδιών για τα προσφυγόπουλα της Μαλακάσας. Eπίσης, ζάχαρη, ρύζι και λάδι παραδόθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαγκλαντεσιανών «Doel» για οικογένειες της κοινότητάς τους που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται.
Όπλο μας η αλληλεγγύη και συνεχίζουμε 💜
114

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση