Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα ξενοδοχείο για 14 μέρες μετά από κρούσμα

Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα ξενοδοχείο για 14 μέρες μετά από κρούσμα

Στη Θεσσαλονίκη έβαλαν σε καραντίνα ξενοδοχείο απαγορεύοντας στους 183 ενοίκους του να βγουν, επειδή ανάμεσά τους βρέθηκε 1 (ΕΝΑ) κρούσμα. Το ξενοδοχείο φυλάει η αστυνομία. Λεπτομέρεια: Και οι 183 ένοικοι είναι πρόσφυγες. Εντωμεταξύ στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός από κρούσματα κι από τύπους που κυκλοφορούν αμέριμνοι χωρίς μάσκα ή με τη μύτη έξω, αλλά ευτυχώς απομονώσαμε αυτό το ΕΝΑ κρούσμα. Καταδικάζοντας ταυτόχρονα τους άλλους 182, αλλά τι μας νοιάζει, Έλληνες είναι;*

*σχόλιο του Βασίλη Εμμανουηλίδη

Το ρεπορτάζ από το news247.gr

Σε καραντίνα τέθηκε από σήμερα, Σάββατο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από τον εντοπισμό κρούσματος.

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αποφασίστηκε να μπουν σε καραντίνα τόσο οι εργαζόμενοι του καταλύματος όσο και όσοι διαμένουν σε αυτό. Μάλιστα, από τις 6 το πρωί αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο και επιτηρούν την τήρηση της καραντίνας απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο. Όπως αναφέρει το thestival, το εν λόγω ξενοδοχείο φιλοξενούσε αρκετούς πρόσφυγες και μετανάστες το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι αντιμετώπιζαν διάφορα υποκείμενα νοσήματα και δεν έπρεπε να διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

 

328

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση