Καταλήψεις σχολείων: Με κάκωση στο χέρι μαθήτρια μετά από βιαιοπραγία γονέα

Καταλήψεις σχολείων: Με κάκωση στο χέρι μαθήτρια μετά από βιαιοπραγία γονέα

Νέα καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά γονέα κατά μαθήτριας σε υπό κατάληψη σχολείο

Ένα νέο περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς γονέα κατά μαθητών σε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα πατέρας τράβηξε το χέρι μαθήτριας του 5ου γυμνασίου Αμαρουσίου που κράταγε κλειδιά λουκέτου, με αποτέλεσμα να της το γυρίσει και να διαγνωστεί η κοπέλα με κάκωση.

Την καταγγελία πραγματοποιεί η μαθητική συλλογικότητα «Ανυπότακτος Μαθητής», πραγματοποιώντας και σχετική ανάρτηση στο facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Η καταγγελία έρχεται από μαθητή του 5ου γυμνασίου του Αμαρουσίου που μας ενημέρωσε για ένα απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη στο σχολείο του.

Μια μαθήτρια του υπό κατάληψη σχολείου πήγε να δώσει κλειδιά σε παιδιά του σχολείου για να ανοίξουν ένα λουκέτο όταν ένας πατέρας της τράβηξε το χέρι με αποτέλεσμα να της το γυρίσει και να διαγνωστεί η κοπέλα με κάκωση. 

Πολλά περιστατικά βγαίνουν συνέχεια στην φορά με καθηγητές και γονείς να προσπαθούν να σπάσουν καταλήψεις και να αποτρέψουν τους μαθητές από το να αγωνιστούν για την παιδεία τους. Οι μαθητές δεν φοβόμαστε και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας για ασφαλή παιδεία και συνεχίζουμε τις καταλήψεις απαιτώντας μόρφωση στο ύψος των αναγκών κάθε μαθητή.

ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ».

 

Πηγή:alfavita.gr

81

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση