ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΔΕΙΤΕ λίγο αυτό και αν μπορείτε βοηθήστε:

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΔΕΙΤΕ λίγο αυτό και αν μπορείτε βοηθήστε:

Η ιστορία: Ο Εαμάν Ουντίν είναι 45 χρονών και εργάζεται σε ένα σουπερ μαρκετ έξω από την πόλη της Μυτιλήνης. Μια ωραία πρωία και συγκεκριμένα το Σάββατο 8/12/18, έρχεται «κύριος» να παρκάρει το όχημά του σε θέση αναπηρικού οχήματος. Ο Εαμάν του ζητά ευγενικά για τους προφανείς λόγους να το πάει σε άλλη θέση. Ο 29χρονος «κύριος», όχι μόνο αρνείται, αλλά νιώθει τόσο βαθιά προσβεβλημένος που ένας «ξένος» του έκανε παρατήρηση ώστε εκτιμά πως μια καλή απάντηση είναι να πάρει ένα λοστάρι από το αμάξι του και να σπάσει στο ξύλο τον Εαμάν και στη συνέχεια να τον παρατήσει επί τόπου και να φύγει.

Το χέρι του Εαμάν έγινε κομμάτια και χρειάστηκε χειρουργείο – παζλ για να μαζευτεί ενώ νοσηλεύτηκε για κάτι εβδομάδες και δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την «περιποίηση» του «κυρίου». Ο «κύριος» την επόμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με κατηγορίες βαριάς σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων, από τον οποίο Εισαγγελέα, με κάποιον μαγικό τρόπο, αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Την Παρασκευή που μας έρχεται, 6 Νοεμβρίου, μετά από πλήθος αναβολών, ο «κύριος» δικάζεται στο ΜΟΔ Χίου για το ξυλοκόπημα και τις βλάβες που προκάλεσε στον Εαμάν.

Για το δικαστήριο αυτό ο Εαμάν χρειάζεται τη βοήθειά μας. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε: – Καταθέτοντας ό,τι ποσό μπορούμε στον παρακάτω λογαριασμό προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της διαδικασίας και την νομικής υποστήριξης του Εαμάν.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ GR7401108410000084174258990 ΑΡΙΘΜΟΣ 841/742589-90

– Ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς σχετικά, είτε στη Χίο, είτε όποιον εκτιμάμε πως έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά.

– Διακινώντας τη δημοσίευση

Διότι, ρε γαμώτο, αν αυτά περνάνε σήμερα έτσι, αύριο στη θέση του Εαμάν θα είσαι εσύ. Ευχαριστώ. 🙂

@ypopto_mousi

1.086

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση