Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2021

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2021

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών λειτουργεί από το 2004 και είναι μια πρωτοβουλία από εθελοντές/τριες που διδάσκουν δωρεάν ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά σε πρόσφυγες/ισσες, μετανάστες/τριες και ντόπιους/ες.
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το κράτος ή από την Ε.Ε. και λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια αποκλειστικά με την βοήθεια των ατόμων που το στηρίζουν.
Στηρίζει επίσης τους/τις πρόσφυγες/ισσες και μετανάστες/τριες νομικά και κινηματικά. Προσπαθεί να υλοποιεί στην πράξη το σύνθημα «αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες για τους/τις μετανάστες/τριες, καλύτερη ζωή για όλους και όλες». Φέτος χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη βοήθειά σας, καθώς λόγω του κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε η ετήσια αντιρατσιστική γιορτή, που είναι το κύριο έσοδο του. Το ημερολόγιο, λοιπόν, φέτος θα αποτελέσει τη μόνη πηγή χρηματοδότησης για την εξασφάλιση της λειτουργίας του. Η τιμή του ημερολογίου είναι στα 4 ευρώ.
Όποιος-α θέλει να προσφέρει την πολύτιμη ενίσχυσή του, αγοράζοντας/χαρίζοντας/διακινώντας ένα ή περισσότερα ημερολόγια, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6974486368.
Για άλλη μια χρονιά σας ευχαριστούμε πολύ.
Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
401

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση