Βιασμός 11χρονης: Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Βιασμός 11χρονης: Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας όταν εκείνη ήταν 11 ετών.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την κοπέλα, τοποθετώντας τα όσα έγιναν αργότερα απ’ ότι η αθλήτρια.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την αθλήτρια, ωστόσο τοποθετεί την ηλικία της αργότερα απ’ ότι εκείνη, υποστηρίζοντας επιπλέον πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

«Δεν ήταν 11 ετών, ήταν 13», όπως ανέφερε «Στείλτε με στη φυλακή». Στην απολογία του στον ανακριτή υποστήριξε ότι την αγαπάει ακόμη, ότι δεν βίασε ποτέ το 11χρονο κορίτσι και πως όταν βγει από τη φυλακή, θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, δηλαδή να την παντρευτεί.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να υποστήριξε, ενώ παράλληλα ζήτησε να μπει στη φυλακή. «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια»

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της.

Μάλιστα ανέφερε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση..

Σημειώνεται ότι έχουν σχηματιστεί δυο ακόμα διαφορετικές δικογραφίες μετά από σχετικές καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης που έχουν ανατεθεί για διερεύνηση στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιντζογλου.

 

 

Πηγή: rosa.gr

175

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση