Τελειώνουν οι βόλτες του Λαγού: Αίρεται η ασυλία του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη και πάει φυλακή

Τελειώνουν οι βόλτες του Λαγού: Αίρεται η ασυλία του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη και πάει φυλακή

Ο καταδικασμένος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

Ο Χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός καταδικασμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης μετρά ήδη ανάποδα για την ημέρα που θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Είναι γνωστό ότι το πρωτοπαλήκαρο του Μιχαλολιάκου βρίσκεται έξω καθώς τον καλύπτει η ασυλία που του παρέχει η έδρα του στην Ευρωβουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την επόμενη εβδομάδα εισέρχεται στην ευρωβουλή η υπόθεση της άρσης ασυλίας του Λαγού και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους. Η επιτροπή νομικών υποθέσεων θα αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του, κάτι που θεωρείται δεδομένο λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων τους.

Οι διαδικασίες επιταχύνθηκαν καθώς το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είχε ασυλία και δεν βρισκόταν στη φυλακή όπως και οι υπόλοιποι. Θυμίζουμε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε κι εκδόθηκε η ιστορική απόφαση, ο Γιάννης Λαγός πηγαινοέρχεται ανενόχλητος στις Βρυξέλλες. Όπως μου λένε οι ευρωβουλευτές ο Λαγός μπορεί να πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες, αλλά στην Ευρωβουλή δεν εμφανίζεται. Έχει να φανεί από τότε που του επιβλήθηκε η ποινή φυλακίσεως. Υπενθυμίζεται ότι ο Λαγός έχει από τις υψηλότερες ποινές μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, 13 χρόνια και 8 μήνες.

 

 

Πηγή: tovima.gr μέσω hellasjournal.com

711

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση