Ο Λαγός απειλεί ότι «θα φτύσουμε αίμα»

Ο Λαγός απειλεί ότι «θα φτύσουμε αίμα»

Η ανάρτηση του Λαγού στον ιστότοπο του νεοναζιστικού υποκατάστατου της Χ.Α. που έχει συστήσει (Ε.ΛΑ. ΣΥΝ.)

 

«Και να θυμάστε. “Θα φτύσετε αίμα” μαζί μου». Με αυτή τη σαφέστατη απειλή, την οποία δεν σώζουν τα εισαγωγικά εντός των οποίων έχει φροντίσει να την βάλει, κλείνει την ανάρτησή του ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρώην χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, με την οποία επιχειρεί να διαψεύσει το ρεπορτάζ της Μαρίας Ψαρά και της «Εφ.Συν.» το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το οποίο αδειάζει το γραφείο του στο Ευρωκοινοβούλιο ενόψει της εκκίνησης της διαδικασίας άρσης της ασυλίας του («Εφ.Συν.», 30/1/2021).

«Η Εφ. Συντακτών βλέπει εφιάλτες με τον Γιάννη Λαγό. Απαντάμε στο ψευδέστατο δημοσίευμα», λέει ο Λαγός στον ιστότοπο του νεοναζιστικού υποκατάστατου της Χ.Α. που έχει συστήσει (Ε.ΛΑ. ΣΥΝ.). «Δειλοί και ψεύτες πάντα. Αυτοί είναι οι αριστεροί δημοσιογράφοι που μόνο τα γέλια μου προκαλούν. Σας περιμένω όποτε θέλετε», γράφει στο παραληρηματικό του κείμενο, ενώ στην αντίστοιχη ανάρτησή του στο τουίτερ «ταγκάρει» μεταξύ άλλων την ανταποκρίτρια της «Εφ.Συν.» στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, την εφημερίδα «Documento», τους ευρωβουλευτές Στέλιο Κούλογλου και Κώστα Αρβανίτη, το ΚΚΕ κ.ά.

Δεν ξέρουμε αν η παράθεση αυτή «στόχων» είναι και μια υπόρρητη δήλωση εκδικητικών προθέσεων του καταδικασμένου πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τη λάβει σοβαρά υπόψη της η αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων – JURI), στην οποία ξεκινά μεθαύριο (Πέμπτη, 4/2), έστω και με σοβαρή καθυστέρηση, τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη του, η συζήτηση για την άρση της ασυλίας του, με εισηγήτρια την ευρωβουλευτή Μανόν Ομπρί. Ενδεχομένως, δε, αυτήν τη σαφή απειλή, θα πρέπει να την πάρουν υπόψη και οι βελγικές αρχές που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια όσων συμμετέχουν ή παρακολουθούν τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών.

ΥΓ.: Για άγνωστους λόγους, στα «ταγκς» του απειλητικού του τιτιβίσματος ο Λαγός έχει περιλάβει και το #fosstotounel. Να υποθέσουμε ότι προαναγγέλλει την εξαφάνισή του;

Πηγή: efsyn.gr

26

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση