Το πρωί «αλληλέγγυος», το βράδυ… «πατριώτης»!

Το πρωί «αλληλέγγυος», το βράδυ… «πατριώτης»!

Μετανάστες διέμεναν σε πανσιόν στο κέντρο της Μυτιλήνης που διαχειρίζεται στέλεχος της «υπερπατριωτικής» παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες»

του Αθανάσιου Χαραλάμπους

Άνδρες αιτούντες άσυλο που είχαν διαφύγει από το ΚΥΤ του Καρά Τεπέ, διέμεναν σε εκτός λειτουργίας πανσιόν στο κέντρο της Μυτιλήνης που διαχειρίζεται γνωστός – κατά τα άλλα – πολέμιος της παρουσίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο. Ο συγκεκριμένος μάλιστα έχει καταδικαστεί και πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης για διαδικτυακή επίθεση εναντίον γυναίκας στελέχους ΜΚΟ που λειτουργούσε δομή φιλοξενίας ευάλωτων κατηγοριών προσφύγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατονομάζουν τον εν λόγω «υπερπατριώτη» που δραστηριοποιείται και αυτοδιοικητικά μέσω της παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες» δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες, στην πανσιόν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου από την Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα, μετανάστες.Οι τελευταίοι δήλωσαν ότι διέμεναν σε αυτήν καταβάλλοντος χρηματικό ποσό.

Η υπόθεση προωθήθηκε προς παραπέρα διοικητικό έλεγχο από την ΑΑΔΕ αλλά και τον ΕΟΤ, ενώ η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

Πηγή: stonisi.gr

480

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση