Ηράκλειο: Συνελήφθη εκ νέου με όπλο υπόδικος ιερέας

Ηράκλειο: Συνελήφθη εκ νέου με όπλο υπόδικος ιερέας

Στο αυτόφωρο Ηρακλείου οδηγήθηκε ένας ιερέας στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο – Έχει απασχολεί ξανά τις αρχές σε επεισόδιο με πυροβολισμούς ενώ εκκρεμεί η έφεσή του για υπόθεση αρπαγής.

Ο ιερέας συνελήφθη το Σάββατο σε περιοχή των Μοιρών στη Μεσαρά καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οπλοφορούσε. Αμέσως συνέλαβαν τον ιερέα και τον οδήγησαν στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για προανάκριση.

Ο ιερωμένος έμεινε στα κρατητήρια και το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και αφέθηκε ελεύθερος.

Τον Αύγουστο του 2020 ο ίδιος ιερέας είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο σε βάρος 46χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης της περιοχής όταν, με βάση τη δικογραφία του Α.Τ. Φαιστού, περιφερόταν γυμνός από τη μέση και πάνω κρατώντας ένα πιστόλι, βρίζοντας και απειλώντας να σκοτώσει τον 46χρονο.

Σημειώνεται ότι για τον ιερέα εκκρεμεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση αρπαγής για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Πηγή: efsyn.gr

53

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση