Αποστομωτικός Καπραβέλος σε Αυτιά: «Δείχνετε μόνο πλατείες όχι τα Μεσα Μεταφοράς»

Αποστομωτικός Καπραβέλος σε Αυτιά: «Δείχνετε μόνο πλατείες όχι τα Μεσα Μεταφοράς»

«Δείχνετε αυτήν την εικόνα και δεν δείχνετε την εικονα του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκεί που πραγματικά ο κόσμος είναι σαν τις σαρδέλες».


Ο Γιώργος Αυτιάς, συνεχίζοντας την τακτική της κυβέρνησης, η οποία ρίχνει ευθύνες στους νέους και μιλάει μονάχα για ατομική ευθύνη θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ για ένα «απίστευτο κορoνοπάρτι».

Ωστόσο, ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα πλάνα, αποστόμωσε τον παρουσιαστή, δηλώνοντας: «Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι στα κάγκελα. Είναι πολύ μακρύ το lockdown, δεν αντέχεται. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας».

«Δείχνετε αυτήν την εικόνα και δεν δείχνετε την εικονα του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκεί που πραγματικά ο κόσμος είναι σαν τις σαρδέλες», δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας το πρόβλημα της υπερμετάδοσης του κορονοϊού στα ΜΜΜ.

Η τοποθέτηση του γιατρού, εξέθεσε τόσο τον ίδιο τον παρουσιαστή, όσο και το κυβερνητικό αφήγημα, το οποίο θέλει τους ανυπάκουους νέους να μεταδίδουν τον κορονοϊό. Φυσικά χωρίς να ακούγεται ψήγμα αυτοκριτικής, για το ατελείωτο lockdown και την ελλιπή ενίσχυση σε ΜΜΜ και ΕΣΥ.

 


 

 

Πηγή: rosa.gr

74

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση