Ο Δημήτρης Λιγνάδης με συντριπτική πλειοψηφία διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Ο Δημήτρης Λιγνάδης με συντριπτική πλειοψηφία διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Με συντριπτική πλειοψηφία το ανώτατο όργανο του Σωματείου, δηλαδή η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή, Δημήτρης Λιγνάδης, να διεγραφεί δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σήμερα το μεσημέρι η γενική συνέλευση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τη δια βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ξεκινάει η γενική συνέλευση του ΣΕΗ.
Στην κρίσιμη αυτή στιγμή προτάσσουμε τη συλλογικοποίηση, την ενεργό δράση και την ενίσχυση του Σωματείου μας, τον αγώνα για ζωή κι αξιοπρέπεια!

Δημοσιεύτηκε από Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

«Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει το έργο του, έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φθάσουν στο διοικητικό συμβούλιο και μετά σε γενική συνέλευση. Αύριο (σ.σ. Κυριακή 11 Απριλίου) έχουμε την πρώτη μας γενική συνέλευση μετά την πανδημία όπου θα αποφασιστεί και θα κριθεί εάν θα αποπεμφθεί από το σώμα των ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης» τόνισε μιλώντας χθες στο OPEN ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το ανώτατο όργανο είναι η γενική συνέλευση» πρόσθεσε ο ίδιος  σημειώνοντας πως χωρίς τη γενική συνέλευση δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις.

Την είδηση για την απόφαση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης του ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης.

Πηγή: thepressproject.gr

238

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση