ΗΠΑ: Aστυνομικοί βασανίζουν, ξυλοκοπούν και κοροϊδεύουν 73χρονη με άνοια

ΗΠΑ: Aστυνομικοί βασανίζουν, ξυλοκοπούν και κοροϊδεύουν 73χρονη με άνοια

Η 73χρονη Κάρεν Γκάρνερ, που πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε ένα πολυκατάστημα Walmart στο Κολοράντο να μη έχει πληρώσει προϊόντα αξίας 13 δολαρίων.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασε το πλήρωμα του περιπολικού οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι ανατριχιαστικές. Οι κάμερες που είναι τοποθετημένες στις στολές των αστυνομικών, τους δείχνουν να την πετούν στο έδαφος, να της βάζουν χειροπέδες και να τις δένουν τα πόδια.

Οι αστυνομικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα, συλλαμβάνουν την ηλικιωμένη με εξαιρετικά βίαιο τρόπο και ενώ εκείνη περπατάει και μαζεύει λουλούδια και δεν έχει αντιληφθεί τι της λένε.

Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της 73χρονης με άνοια, κατά τη βίαιη σύλληψή της 73χρονης, της έβγαλαν τον ώμο και της έσπασαν τον αγκώνα. Μάλιστα, εμφανίζονται να επικροτούν ο ένας τον άλλο,  να την κοροϊδεύουν και να γελούν μαζί της.

Η δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι η 73χρονη γυναίκα πέρασε έξι ώρες χωρίς ιατρική περίθαλψη ενώ ήταν σε σύγχυση και πονούσε από τα βασανιστήρια που υπέστη.

Πηγή: https://3pointmagazine.gr

12

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση