Νέα Σμύρνη: «Έδωσα τις πινακίδες του στην Αστυνομία από τον Νοέμβριο-Δεν έκαναν τίποτα»

Νέα Σμύρνη: «Έδωσα τις πινακίδες του στην Αστυνομία από τον Νοέμβριο-Δεν έκαναν τίποτα»

Η κοπέλα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία δύο φορές τον 22χρονο, δίνοντας μάλιστα τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, αλλά δεν έγινε τίποτα!  

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία από τις κοπέλες που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης. Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του στην αστυνομία από τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα για δύο φορές!

Η Κατερίνα, όπως είναι το όνομά της, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά όπως φαίνεται δεν υπήρξε κάποια δράση από την Αστυνομία, καθώς έναν μήνα μετά δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό!

«Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν. Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από τον ίδιο νεαρό.

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας το μοριό του.

Έχει ήδη κατασχεθεί το κινητό και το λάπτοπ του καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

Βασικό στοιχείο για τη σύλληψη του 22χρονου υπήρξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα.

Όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή παρά τις αναγνωρίσεις των γυναικών. Μόλις ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο παραδέχτηκε τις πράξεις του, σύμφωνα με το Έθνος.

Ο ίδιος μένει λίγες πολυκατοικίες πιο δίπλα από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Πηγή: www.rosa.gr

682

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση