Συνελήφθη 56χρονος για παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 56χρονος για παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 56χρονου, που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια στις Συκιές Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, αφού αξιοποίησε βίντεο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε απόπειρα και απειλή, ενώ οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival, η ανήλικη πήρε χθες το λεωφορείο για να πάει από το σπίτι της στο σχολείο. Συνήθως παίρνει το λεωφορείο της γραμμής 18 αλλά επειδή δεν πρόλαβε, πήρε το λεωφορείο της γραμμής 28. Όταν κατέβηκε ζήτησε οδηγίες σε ένα καφέ για το πως να πάει προς το Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα άντρα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει και εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αμάξι. Η μαθήτρια αρνήθηκε αλλά εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ».

Αφού όμως αποχώρησε διαπίστωσε ότι την ακολουθεί στο δρόμο ο ίδιος άντρας. Σύμφωνα με την καταγγελία, την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκίνητό του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ που είχε πρωτοσυναντήσει τον άγνωστο και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο τελευταίος μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πέβαλε μήνυση κατά αγνώστου στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο νεαρές κοπέλες στις αρχές Μαΐου, στην περιοχή των Πεύκων.


 

Πηγή: efsyn.gr

33

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση