Επιχείρηση τρομοκράτησης εργαζομένων ενόψει απεργίας

Επιχείρηση τρομοκράτησης εργαζομένων ενόψει απεργίας

Εταιρεία στο αεροδρόμιο εφαρμόζει εκ των προτέρων το απεργοκτόνο νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Οι ανακοινώσεις-προειδοποιήσεις προς τους εργαζομένους.

Αφορμή από την κυβερνητική επιχείρηση απεργοσπασίας φαίνεται πως πήρε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η οποία βομβαρδίζει από το πρωί με email εργαζομένους της και τους προειδοποιεί να μην συμμετέχουν στην αυριανή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση.

Όπως φαίνεται στις ανακοινώσεις που παραθέτει η efsyn.gr, η Goldair Handling, υποστηρίζει ότι η απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας είναι παράνομη και για τον λόγο αυτό καλεί τους εργαζόμενους να παραστούν κανονικά στον χώρο εργασίας τους.

Σε μια απόπειρα εφαρμογής… εκ των προτέρων του νομοσχεδίου Χατζηδάκη η εταιρεία προειδοποιεί πως η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση είναι παράνομη και καταχρηστική.

«Η διοίκηση της Εταιρείας είναι βεβαία ότι οι εργαζόμενοι, για μία ακόμη φορά, θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον δέοντα επαγγελματισμό και δεν θα συμμετάσχουν σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ απεργία, η συμμετοχή στην οποία αποφασίσθηκε ερήμην τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» σημειώνεται με νόημα στην ανακοίνωση.

Οι επίμαχες ανακοινώσεις:

 

36

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση