Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την σπρώξει από τα βράχια

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την σπρώξει από τα βράχια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με το έγκλημα στη Φολέγανδρο μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, καθώς αποκαλύπτουν ότι o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να τη γρονθοκόπησε πριν τη ρίξει στα βράχια.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι, ενώ και τα υπόλοιπα σημάδια από τα χτυπήματα δεν συνάδουν με αυτά που προκαλεί πτώση στα βράχια. Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία σε βάρος του 30χρονου, η οποία ούτως ή άλλως είναι βαρύτατη καθώς αφορά σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δηλαδή, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Και αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη κοπέλα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο καλούσε σε βοήθεια.

Το ότι καλούσε σε βοήθεια φέρεται να το έχει υποστηρίξει και ο 30χρονος δράστης στους αστυνομικούς. Φέρεται συγκεκριμένα να τους είπε: «Καλούσε σε βοήθεια. Σιγά δεν της είχα κάνει και κάτι για να καλεί σε βοήθεια. Ένιωσα μειονεκτικά που το κάνει. Έφυγε από το αυτοκίνητο και έφτασε στην άκρη του γκρεμού. Εγώ της φώναζα από το αυτοκίνητο και μετά κατέβηκα από αυτό».


 

Πηγή: tvxs.gr

23

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση