Οργανωτική Συνέλευση για την Αντιρατσιστική Γιορτή της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

Οργανωτική Συνέλευση για την Αντιρατσιστική Γιορτή της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

Οργανωτική Συνέλευση για την Αντιρατσιστική Γιορτή της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών.
Δευτέρα 30 Αυγούστου, στις 19:00.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την φετινή Αντιρατσιστική Γιορτή, η οποία αποτελεί τη βασική δραστηριότητα ενίσχυσης για τη λειτουργία του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών. Η γιορτή μας θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Πρωτομαγιάς.

Έχει ήδη ξεκινήσει η οργάνωση της γιορτής ώστε να έχουμε ένα πετυχημένο πολιτικό και καλλιτεχνικό γεγονός που θα απευθυνθεί σε όλο τον κόσμο.
Στη συνέλευση, αυτή, οι ομάδες που έχουν καταρτιστεί θα παρουσιάσουν το τι έχει γίνει έως τώρα. Επίσης, θα αποφασίσουμε για το πρόγραμμα της γιορτής αλλά και το πώς θα κινηθούμε ως προς την προπαγάνδισή της με κάθε δυνατό μέσο, με αφισοκολλήσεις και εξορμήσεις σε γειτονιές, αλλά και μέσω του ίντερνετ. Πολύ σημαντική είναι και η διακίνηση των εισιτηρίων.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει σημαντικά στη διαδικασία αυτή.
Η συνέλευση θα γίνει δια ζώσης στο χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών (Γιατράκου 22 Μεταξουργείο, 2ος όροφος) ενώ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σας και διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου:
Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση “Απελάστε τον Ρατσισμό”
130

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση