Βρετανικό «χτύπημα» σε Πλεύρη: Είναι εντάξει να θες να εξοντώσεις ανθρώπους;

Βρετανικό «χτύπημα» σε Πλεύρη: Είναι εντάξει να θες να εξοντώσεις ανθρώπους;

Οι αντιδράσεις για την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη μεταφέρονται εκτός συνόρων με βρετανικά ΜΜΕ να υπενθυμίζουν παλαιότερες προβληματικές δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ. και να ασκούν έντονη κριτική.

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του βρετανικού Vice, το οποίο φέρει τον τίτλο «Είναι οκ να θέλεις να εξοντώσεις ανθρώπους, έλεγε κάποτε ο νέος υπουργός Υγείας της Ελλάδας».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην περιβόητη αγόρευση του Θάνου Πλεύρη, προς υπεράσπιση του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη, όταν ο δεύτερος δικαζόταν για το αντισημιτικό βιβλίο «Οι Εβραίοι. Ολη η αλήθεια».

Το θέμα ανέδειξε χθες και η «Εφημερίδα των Συντακτών» (Ποιος διορίζει αντισημίτες υπουργούς;) παρουσιάζοντας και το ηχητικό ντοκουμέντο από την προβληματική αγόρευση του Θάνου Πλεύρη.

Οι αντιδράσεις έρχονται σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδας και την… τυπική συγγνώμη του νέου υπουργού Υγείας.

«Ο Θάνος Πλεύρης σε τηλεοπτική του εμφάνιση του 2013 υποστήριξε ότι σε όλους τους μετανάστες πρέπει να απαγορευτούν οι βασικές υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, ζητώντας ακόμα και να μην τους δίνουν φαγητό μέχρι να φύγουν» τονίζει σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ.

Πηγή: https://www.efsyn.gr

627

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση