Νεκρός 18χρονος διανομέας στην Καλλιθέα σε σύγκρουση με ταξί

Νεκρός 18χρονος διανομέας στην Καλλιθέα σε σύγκρουση με ταξί

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Καλλιθέα, με θύμα έναν διανομέα, ηλικίας 18 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ταξί συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.


Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής ένας 18χρονος διανομέας φαγητού στην Καλλιθέα, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με διερχόμενο ταξί.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος μίλησε στην κάμερα του Star και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πίσω από το ταξί και περιμέναμε να περάσουμε το Stop και να συνεχίσουμε στην οδό Κρέμου. Το ταξί σταμάτησε, έλεγξε και όταν ξεκίνησε ήρθε το μηχανάκι και χτύπησε πάνω του. Ο οδηγός του ταξί δεν είδε ποτέ τον ντελιβερά. Το κράνος βρέθηκε πολύ πιο κάτω αλλά δεν ξέρουμε αν το φορούσε. Είναι η επόμενη μέρα και ακόμα τρέμω».

Ο αυτόπτης μάρτυρας έδωσε σχετική κατάθεση στην τροχαία για το περιστατικό. Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό σε εφημερεύων νοσοκομείο. Η Τροχαία Καλλιθέας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.


 

Πηγή: thepressproject.gr

16

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση