Οργή στο twitter για τον Κρις Πρατ: Η τοξική αρρενωπότητα και η ατάκα για την «υγιή κόρη»

Οργή στο twitter για τον Κρις Πρατ: Η τοξική αρρενωπότητα και η ατάκα για την «υγιή κόρη»

Ο Κρις Πρατ με την Κάθριν Σβαρτσενέγκερ / INSTAGRAM

 

Σε μια ανάρτηση γεμάτη προβληματικές ατάκες προχώρησε ο ηθοποιός Κρις Πρατ, ευγνωμονώντας τη γυναίκα του επειδή του χάρισε μια «υγιή κόρη». Τι έγραψαν στο twitter.


Τα επικριτικά σχόλια των χρηστών των social media προκάλεσε ο ηθοποιός Κρις Πρατ με αφορμή ανάρτησή του στο Instagram για την γυναίκα και την κόρη του.

Ο Κρις Πρατ, στην ανάρτησή του πλέκει το εγκώμιο της συζύγου του, Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2019 και έχουν μαζί μια μικρή κορούλα, τη Λάιλα.

Στο post του που συνοδεύει με φωτογραφία των δυο τους, ο Πρατ ενθάρρυνε τους ακόλουθούς του να βρουν κάποιον ή κάποια που να τους κοιτάζει όπως τον κοιτάζει η γυναίκα του και στη συνέχεια να επιδίδεται σε ένα κρεσέντο τοξικής αρρενωπότητας.

Παρουσιάζει τη γυναίκα του ως μηχανή αναπαραγωγής που ο προορισμός της ήταν να του χαρίσει μια κόρη, σαν μια γυναίκα που τον χρειάζεται για να της ανοίγει τα βάζα, την αντέχει παρά τα ελαττώματά της και ξεχνάει να της πάρει δώρο γιατί έτσι κάνουν οι άντρες.

 

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις, είναι το σχόλιο για την «πανέμορφη, υγιή κόρη» που του χάρισε και την ιστορία πίσω από αυτή την ατάκα.

Ο Πρατ είχε αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι στο προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Άννα Φάρις, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας.

Χρήστες στο twitter ερμήνευσαν την αναφορά του Πρατ στην «υγιή κόρη του» ως έμμεση κριτική για την Φάρις, που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν για τα προβλήματα υγείας του γιου τους.

 

 

 

 


 

Πηγή: news247.gr

31

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση