Επίθεση ακροδεξιών και τρολς στη Ναταλία Γερμανού επειδή κάλεσε τον Ιάσονα Αποστολόπουλο!

Επίθεση ακροδεξιών και τρολς στη Ναταλία Γερμανού επειδή κάλεσε τον Ιάσονα Αποστολόπουλο!

Ακροδεξιοί και τρολς έχουν επιδοθεί σε αγώνα λασπολογίας κατά της Ναταλίας Γερμανού που σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ, φιλοξένησε έναν άνθρωπο που βιώνει από κοντά το προσφυγικό.

Συντονισμένη διαδικτυακή επίθεση από ακροδεξιούς και τρολς δέχεται από το μεσημέρι η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, η οποία επέλεξε να δώσει βήμα και να καλέσει στην εκπομπή της τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Μετά τον έντονο εκνευρισμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο άκουσμα της ερώτησης που του απηύθυνε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel για τις παράνομες επαναπροωθήσεις και τον σάλο που προκλήθηκε, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει σήμερα βήμα μέσω της εκπομπής της στον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Μάλιστα, είναι η μόνη που αντί να αρκεστεί σε έναν απλό σχολιασμό στο πάνελ της, θέλησε να αναδείξει την -συνήθως αθέατη για τα συστημικά ΜΜΕ- πλευρά του προσφυγικού, μοιράζοντας εγκεφαλικά σε φασιστοειδή.

Το γεγονός όμως ότι φιλοξένησε στην εκπομπή της έναν άνθρωπο που γνωρίζει πώς γίνεται η διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών στη χώρα μας, ενόχλησε ιδιαίτερα αρκετούς χρήστες των social media που εξαπέλυσαν χυδαία επίθεση σε βάρος της.

Μεταξύ αυτών, και η Ομάδα Αλήθειας που έσπευσε να νουθετήσει και να πατερναλίσει την Ναταλία Γερμανού, σημειώνοντας ότι «Αντί να δούμε τους πραγματικούς ήρωες του ελληνικού Λιμενικού, βλέπουμε τον Αποστολόπουλο που κατηγορεί την Ελλάδα ότι κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!»

Πηγή: rosa.gr

436

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση