«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Χρυσαυγίτης και στο κόμμα του Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Χρυσαυγίτης και στο κόμμα του Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή

Πλούσιο «ιστορικό» και άρρηκτες σχέσεις με την ακροδεξιά φαίνεται πως έχει ο επικεφαλής του τάγματος παράνοιας -των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»– το οποίο «αναβάθμισε» τη δράση του, ξεπερνώντας κάθε αποδεκτό όριο, με την αρπαγή του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου στην Πιερία μέσα από το σχολείο και τη βίαιη «μεταγωγή» του στο Α.Τ. Κορδελιού.

Όπως αποκαλύπτει το in.gr, ο Θ.Μ. ανήκει πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο στηρίζοντας μάλιστα το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Έλληνες για την Πατρίδα», γίνεται λόγος στην… πλούσια δράση του, ενώ παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Θ.Μ. είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Στόχος του, δε, είναι να παλέψει «ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων…».

Βέβαια, εύλογα αναρωτιέται κανείς πώς θα επιστρέψει το χαμόγελο όταν υπάρχουν άνθρωποι της «διπλανής πόρτας» που ενστερνίζονται τις θεωρίες συνωμοσίας και τις βίαιες πρακτικές του εν λόγω κυρίου, οι οποίες τείνουν να λάβουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Αναλυτικά το βιογραφικό του, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη:
«Ο Θ. Μ. γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία το 1989, εισήλθε στην σχολή Αρχιφυλάκων και τερμάτισε την επαγγελματική του καριέρα το 2013, όπου και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Α’. Υπηρέτησε σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες και η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

» Είναι γνωστός στην πόλη της Καρδίτσας για τις αρχές του και την αγάπη του για την Πατρίδα. Στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή και αγωνιά για το δυσοίωνο μέλλον των ελληνόπουλων. Αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

Πηγή: in.gr

292

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση