Στον ανακριτή και σήμερα ο Στ. Παναγιωτόπουλος

Στον ανακριτή και σήμερα ο Στ. Παναγιωτόπουλος

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί και σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.


Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Τα μέτρα που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Εις βάρος του έχει επίσης ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, που είναι κακούργημα.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του δήλωσε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για «τεράστιο λάθος», ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον κ. Δακουρά, τα βίντεο που υπάρχουν για τη δεύτερη περίπτωση δεν είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο γιατί, όπως ισχυρίσθηκε, από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες, κάτι που μένει να αποδειχθεί από την ηλεκτρονική δίωξη.


 

Πηγή: efsyn.gr

34

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση