Συγκλονίζει νέα καταγγελία αθλήτριας που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή

Συγκλονίζει νέα καταγγελία αθλήτριας που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή

Άλλη μία επώνυμη καταγγελία αθλήτριας που στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της βλέπει το φως της δημοσιότητας, με την ηγεσία, πολιτική και αθλητική, να αδιαφορεί.

Η Μαρία Παπάκου, πρώην αθλήτρια της εθνικής ενόργανης, αποκάλυψε μετά από χρόνια την οδυνηρή εμπειρία που βίωσε, περιγράφοντας σκηνές που σοκάρουν.

Μιλώντας στο MEGA, εξιστόρησε το βασανιστήριο που υφίστατο, μπροστά στα μάτια συναθλητών και άλλων προπονητών, στην εθνική ομάδα: «Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές αυτό. Κανένας δεν του είπε μία λέξη, κανένας δεν του έβαλε ένα όριο, ένα στοπ. Συνέβαινε σε πάρα πολλά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας. Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο σε μένα».

Η καταγγέλλουσα συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της πως όλοι ήξεραν ότι ο αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας της ενόργανης γυμναστικής κακοποιούσε συστηματικά και παρενοχλούσε σεξουαλικά καθημερινά τις αθλήτριές του, μικρά κοριτσάκια 11,12 ετών.

Ακόμη πιο συνταρακτικό είναι όμως το γεγονός, ότι όπως σημείωσε η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία εμφανίστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ η ομοσπονδία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, καθώς και ο υφυπουργός Αθηλτισμού, είναι ενήμεροι για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει, δεν έχουν εκκινήσει καμία διαδικασία και οι καταγγελλόμενοι παραμένουν στις θέσεις τους…

Πηγή: efsyn.gr

94

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση