Κατασχέθηκαν τα κινητά των 3 εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Κατασχέθηκαν τα κινητά των 3 εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Για υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εδώ και λίγη ώρα, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τoυς στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση.Τα κινητά που οι ίδιοι είχαν δηλώσει στις καταθέσεις τους, στέλνονται στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Με εντολή της ανακρίτριας η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής έκανε έρευνα στα σπίτια των τριών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνά τους, που είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά, τα οποία θα σταλούν στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 1,5 ώρα διήρκεσε η συμπληρωματική κατάθεση της Γεωργίας, παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός. Η 24χρονη φέρεται να επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στην προηγούμενη κατάθεσή της στην ίδια ανακρίτρια, πριν από μία εβδομάδα, περιγράφοντας τα όσα βίωσε στο πάρτι.

Κατά πληροφορίες, προσκόμισε –τυπωμένα σε αντίγραφα– το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντήλλαξε μέσω κινητού τηλεφώνου με εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, όπως επίσης και τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν με τα ίδια πρόσωπα. Αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας ο εργοδότης της γυναίκας, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον βιασμό της. Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε το θύμα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ενδέχεται να καταθέσει ως μάρτυρας την επόμενη εβδομάδα.

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν βέβαια και οι τέσσερις νεαροί, γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά από ό,τι προκύπτει από τις ως τώρα καταθέσεις τους φαίνεται να αντιφάσκουν.

Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος

Για υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εδώ και λίγη ώρα, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Όπως γίνεται γνωστό, είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Πηγή: https://thepressproject.gr

276

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση